10 hoteluri uluitoare din Turcia! Vezi unde trebuie să te odihnești! – gândul
 
Thu, Aug 2nd, 2018

10 hoteluri uluitoare din Turcia! Vezi unde trebuie să te odihnești!

Alegerea unui hotel bun nu e un lucru ușor, de aceea voi încerca să vă ajut în cazul unei eventuale plecări la odihnă în Turcia. Mai jos veți vedea care sunt cele mai bune hoteluri din această țară foarte accesibilă pentru noi.

1.Concorde De Luxe Resort 5*

Aflat la 15 kilometri de Antalya, acest hotel oferă un nivel incredibil de deservire. Câteva restaurante, un meniu rafinat, vinuri scumpe și cele mai bune sorturi de ceai și cafea, plus una din cele mai mari plaje. Internetul este gratis, sunt prezente și multe alte facilități – de la tenis până la schi acvatic.

2.Delphin Botanik Hotel 5*

Acest hotel se află în localitatea Alanya, este foarte comod pentru vizitatorii cu copii mici – pentru ei exista un parc special, unde lucrează cei mai talentați animatori, care organizează diverse concursuri pentru cei mici. Pentru maturi – șase piscine și plajă personală pentru clienții hotelului.

3.Palmeras Beach Hotel 5*

Situat în regiunea Konakly, acest hotel oferă o varietate de servicii, începând cu SPA-proceduri și terminând cu plajă proprie.

4.Queens Park Le Jardin 5*

Acest hotel ocupă o suprafață de 48 de mii de metri pătrați în regiunea Kemer, dispune de câteva restaurante cu bucătărie italiană, mexicană și turcească, mai multe piscine, saună și săli sportive.

5.Gural Premier Tekirova 5*

Unul din cele mai frumoase hotele din regiunea Kemer. Oamenii aici sunt cazați în căsuțe cu două sau trei nivele, hotelul dispune de awua-parcul propriu și oferă priveliști superbe atât spre mare, căt și spre țărm – pe litoral este situat un lanț montan.

6.Alva Donna World Palace 5*

La o sută de metri de litoral se mai află încă un hotel prestigios din Kemer, care dispune de câteva piscine (una din ele cu valuri artificiale), fitness-centru și plajă proprie.

7.PGS Kiris Resort 5*

Încă un hotel din regiunea Kemer, care se mândrește cu o plajă proprie de 215 metri, considerată cea mai curată din toată regiunea. În plus, pe lângă facilitățile obișnuite – teren de baschet și sală de cinema proprie!

8.Papillon Belvil 5*

Hotelul se află în regiunea Belek, și este considerat ideal pentru o odihnă idilică la malul mării, savurând verdeața abundentă și ciripitul păsărilor. Pe teritoriul hotelului se află o grădină botanică unică și sunt multe facilități pentru copii, inclusiv un restaurant, amenajat special pentru ei.

9.Adora Golf Resort Hotel 5*

Încă un hotel din regiunea Belekm este construit chiar la malul mării. Aici e posibilă închirierea unui automobil sau biciclete, sunt câmpuri de golf, centru SPA,  jacuzzi și un parc acvatic.

10.Club Mega Saray HV-1

Club Mega Saray este faimos pentru arhitectura sa și a statutului de hotel ecologic. Oamenii sunt cazați în cabane pe malul mării. Plaja are peste 400 de metri lungime. Hotelul dispune de parc acvatic, șapte piscine și stațiune balneară. Hotelul se află în Belek.

Sursa eushtiu.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved