10 sfaturi pe care care femeile de 30 de ani si-ar fi dorit sa le stie la 20 de ani – gândul
Thu, Apr 20th, 2017

10 sfaturi pe care care femeile de 30 de ani si-ar fi dorit sa le stie la 20 de ani

Intr-un articol publicat pe huffingtonpost.com, Catherine Pearson a oferit cateva pareri de care ar trebui sa tina cont femeile de 20 de ani, pareri pe care le prezinta din perspectiva unei persoane care a depasit pragul celor 30 de ani.

1. Scapa de blugii skinny, te lupti degeaba cu ei.

2. Fa tot ceea iti doresti fara sa judeci femeile din jurul tau. Nu stii ce fel de mama vei fi, ce fel de copil vei creste sau ce fel de prietena vei fi pentru amicele tale. 

3. Pune bani deoparte dupa fiecare salariu, chiar daca cateodata ti se pare o suma nesemnificativa. Peste cativa ani te vei bucura ca ai facut-o.

4. Nu uita ca ai 20 de ani si incearca sa-ti creezi cateva amintiri de care sa te bucuri peste ani. Calatoreste si petrece timp cu prietenii si familia.

5. Stabileste singura cand crezi ca este cel mai bine pentru tine sa devii mama. Informeaza-te din timp si nu lua aceasta decizie sub influenta celor din jur.

6. Este in regula sa renunti la anumite prietenii. Nu te simti prost daca nu pastrezi legatura cu toata lumea. Uneori cativa prieteni sunt mai importanti decat o gasca numeroase pe care nu te poti baza.

7. Nu judeca femeile mai in varsta ca dau banii pe produse scump e de ingrijire. Cand iti vor aparea primele riduri la ochi si tu vei face la fel.

8. Lasa-te de fumat!

9. Decizia legata de persoana cu care iti vei petrece viata pentru totdeauna este una importanta. Vei avea o existenta trista si mult mai dificila daca nu faci alegerea corecta.

10. Este in regula sa fii draguta si placuta si in acelasi timp profesionista, dar nu lasa oamenii sa profite de asta.

sursa: www.perfecte.ro, foto: The Huffington Post

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved