10 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa se insoare. Afla pe cine nu va duce niciodata la altar! – gândul
Fri, Jul 25th, 2014

10 tipuri de femei cu care barbatii nu vor sa se insoare. Afla pe cine nu va duce niciodata la altar!

10-tipuri-de-femei-cu-care-barbatii-nu-vor-sa-se-insoare--Afla-pe-cine-nu-va-duce-niciodata-la-altar-

Sa fie oare defectele tale suficient de mari sau enervante cat sa-l indeparteze pe barbatul visurilor tale de tine si sa puna bete-n roate sansei tale de a te casatori cu el? Foarte posibil, daca ne ghidam dupa tipologia uneia dintre cele mai cunoscute experte in sex si relatii din America, Samantha Daniels.

De-a lungul experientei sale, Daniels a identificat cateva tipuri de femei de care barbatii tind sa fuga cat ii tin picioarele! Te regasesti printre acestea?

1. Femeia geloasa – niciun barbat nu vrea sa fie ori sa se simta “incatusat” intr-o relatie in care nu poate merge pana la magazin sau vorbi un minut la telefon, fara ca ochiul iscoditor al iubitei sa suspecteze imediat un amantlac pus la cale cu o meticulozitate diabolica.

2. Femeia autoritara – este doamna de fier care se comporta in relatia cu iubitul precum un manager cu subordonatul la locul de munca; cui ii place sa fie mereu un simplu executant si sa nu aiba niciodata un cuvant de spus?! Barbatului, in niciun caz!

3. Femeia vesnic nemultumita – care nu este impresionata de nimic si asteapta intotdeauna mai mult de la partener, fara sa ofere nimic in schimb. Orice barbat se satura, mai devreme sau mai tarziu, sa ii intre in gratii.

4. Femeia posesiva – care nu are alta preocupare decat sa stea dupa “fusta” iubitului peste tot, sa-i controleze fiecare miscare si sa nu se dezlipeasca mai mult de cinci minute de el; relatia va muri rapid “inecata” prin sufocare.

5. Femeia cu “Daddy Issues” – care are relatii cu barbati mai in varsta, in speranta de a gasi in ei figura paternala care i-a lipsit in copilarie. Acest rol nu este apreciat foarte mult de astfel de barbati, care vor sa fie un exemplu de virilitate si masculinitate in ochii consoartelor lor, nu de tatic sau, mai grav, de bunic grijuliu care le citeste povesti la ceas de seara.

6. Femeia indecisa – barbatii nu vor sa-si petreaca viata alaturi de o femeie care oscileaza mereu intre “vreau” si “nu vreau”, “da” si “nu” sau care il ia in brate pe “nu stiu” si nu-i mai da drumul; este o lipsa de maturitate si responsabilitate cu care barbatii nu se “leaga” la cap.

7. Femeia pesimista – care vede intotdeauna jumatatea goala a paharului in orice situatie sau care pune intotdeauna raul in fata; este o atitudine distructiva cu care niciun barbat nu vrea sa se contamineze… pe viata.

8. Femeia vesnic posomorata – ce barbat ar vrea sa-si petreaca intreaga viata alaturi de o femeie care nu rade niciodata si care face o drama din aproape orice?!

9. Femeia plictisitoare – care nu are initiativa in aproape nimic si care se complace intr-o rutina ce-i scoate din minti pe barbati, mereu indragostiti de adrenalina, spontaneitate, aventura sau nou.

10. Femeia antisociala – sau, cum le place barbatilor sa o numeasca, femeia salbatica sau primitiva, careia ii lipsesc abilitatile sociale sau diplomatia in relatia cu ceilalti. Intrucat nu ii place sa stea prea mult in compania oamenilor, tinde sa fie si sufocanta in relatie, ceea ce indeparteaza rapid orice pretendent la titlul de “viitor sot”.

sursa: www.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved