15 minute de exerciţii pe zi îţi oferă un corp de divă – gândul
 
Thu, Oct 24th, 2013

15 minute de exerciţii pe zi îţi oferă un corp de divă

Eviţi exerciţiile fizice pentru că necesită prea mult timp? În 15 minute de exerciţii zilnice poţi avea un corp de divă.

Un studiu realizat de către cercetătorii din Taiwan și publicat în 2011 în jurnalul medical “The Lancet” susține importantă activităților fizice zilnice, scrie feminis.ro.

Rezultatele studiului realizat pe un eșantion de 400.000 de persoane arată că doar 15 minute de exerciții poate reduce decesul cu până la 14% și crește speranța de viață cu 3 ani.

Trezește-te în fiecare dimineață puțin mai devreme și înainte de a plecă la serviciu da o tură în jurul blocului sau, dacă ai o bandă de alergat, atunci poți merge zilnic câte 15 minute.

Poți, de asemenea, să apelezi la un truc la îndemână pentru fiecare. Mergi în drum spre serviciu câte 15 minute pe jos, fie că mergi pe jos până în stația de troleibuz sau parchezi mașină la ceva distanță de biroul tău, îți va fi de ajutor în luptă ta cu kilogramele în plus. Vei arde astfel până la 60 de calorii pe zi.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved