20 de lucruri care ti se vor intampla (probabil) dupa 30 de ani – gândul
Tue, Jan 17th, 2017

20 de lucruri care ti se vor intampla (probabil) dupa 30 de ani

Sunt oameni care dupa ce implinesc 30 de ani si sunt intrebati ce varsta au, au nevoie de un minut sa-si aminteasca. Nu stiu daca asta se intampla pentru ca am avut o relatie speciala cu tot ce s-a intamplat in perioada 20 – 30, pentru ca sunt in faza de negare sau pentru ca ma senilizez putin.

Poate e de fapt o combinatie a tuturor acestor aspecte. Insa, mai devreme sau mai tarziu si varsta de 30 de ani va fi tot o amintire. Si ca un efort pentru a pastra amintirea acestei varste, eu zic ca am putea cel putin sa tinem o evidenta a ei. Pe popsugar.com am descoperit 20 lucruri pe care le-am experimentat dupa 30 de ani si pe care probabil le vei experimenta si tu:

Ce faci diferit dupa 30 de ani

Chit ca prietenii tai traiesc la cateva blocuri distanta, in loc sa-i vezi de mai multe ori pe saptamana, ii vei vedea, maxim o data pe luna pentru ca nu vei avea timp.

Va trebui sa parasesti anumite magazine dupa 10 minute deoarece muzica e groaznica, iar materialele din care sunt facute hainele nu par sa tina pana vinerea viitoare.

Vizionarea unei emisiuni de cooking este uneori mult mai atragatoare decat ideea unei iesiri in oras.

Vei avea din ce in ce mai putine vacante si mai multe nunti la care trebuie sa mergi. Si mai multe vizite de facut la familie.

Sa lucrezi cu oameni care-ti plac va fi mai important decat sa ai un job cu potential de crestere.

Daca esti inca singura, vei regandi unele dintre aspectele care te-au facut sa te desparti la 20 de ani. (Si-ti vei rescrie de mai multe ori profilul de Facebook si de pe site-uri matrimoniale. Din nou si din nou).

Iti va fi mult mai usor sa spui “Nu”.

Te vei ingrasa mai rapid si vei slabi mai greu.

Nu vei mai avea obsesii pe tema “oare ma place sau nu” pentru ca nu vei mai avea timp pentru prostii din astea.

Iti vei reinnoi abonamentul la sala chit ca nu mergi foarte des. Si te vei duce sa alergi pe banda deoarece toata lumea din feed-ul tau de Facebook pare sa faca asta pentru a fi in forma.

Vei merge foarte rar la petreceri din alea adevarate, iar atunci cand vei descoperi una vei posta cat mai multe imagini pe Instagram pentru ca momentul sa ramana acolo pentru posteritate.

Vei strange recomandari pentru un blender de la prietenii de pe Facebook si vei obtine aproximativ 73 de raspunsuri diferite.

Una dintre cele mai bune si cele mai interesante achizitii va deveni salteaua de pat pe care poti si tu sa dormi confortabil. Iar cea de-a doua va fi o masina de spalat cu uscator.

Din cand in cand te vei gandi cat de putini bani aveai in perioada studentiei si-ti vei plange de mila.

Vei avea cel putin o prietena divortata si o alta cu probleme de fertilitate.

Majoritatea tipilor cu care ai iesit in liceu sunt acum tati.

Vei suspecta ca ai o alergie la gluten. Sau poate ca esti intoleranta la lactoza. Si vei incepe sa comanzi totul excluzand anumite alimente.

Iti vei petrece aproximativ 60% din viata in cabinetul medicului pentru ca vei deveni mult mai ipohondra decat erai inainte. Si vei stii mai bine ca orice cu ce se ocupa un dermatolog, un endocrinolog sau un kinetoterapeut.

Vei urma un detox cu sucuri naturale pentru ca toata lumea vorbeste despre cat de minunat te simti dupa ce faci asta.

Si a doua zi vei manca un burger si va fi cel mai bun burger din viata ta.

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: iStockphoto

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved