3 cupluri din zodiac care se destramă în octombrie – gândul
Fri, Oct 11th, 2019

3 cupluri din zodiac care se destramă în octombrie

Mai sunt câteva zile din luna septembrie iar toamna începe să își intre deja în rol. Totuși, acest anotimp nu ne va aduce doar schimbări în garderobă, ci și în viața de zi cu zi. Deși unele zodii vor avea parte de o toamnă frumoasă, cu schimbări pozitive pe toate planurile, se pare că anumiți nativi vor trece prin mari dezamăgiri.

Așadar, în luna octombrie, 3 cupluri din zodiac vor trece prin momente neplăcute. Acești nativi vor decide să pună capăt relației în care s-au aflat până acum și să se concentreze asupra altor aspecte ale vieții acestora. Ești curioasă despre cine este vorba? Află mai jos!

Iată care sunt cuplurile care se vor destrăma în octombrie!

Berbec și Capricorn

Deși ați reușit să treceți până acum prin toate momentele tensionate și situațiile neplăcute, se pare că certurile și neînțelegerile vor începe să ia o cu totul altă amploare. Berbecul vrea să se facă așa cum dorește el, pe când Capricornul este prea orgolios pentru a se lăsa călcat în picioare. De asemenea, nevoia de atenție a Berbecului nu este deloc satisfăcută iar acest lucru îl face să aibă o atitudine ostilă față de partenerul său. Capricornul, pe de altă parte, este prea ocupat pentru a-i îndeplini dorințele jumătății tale și crede că are lucruri mult mai importante de făcut, așa cum sunt ascensiunea profesională și cariera.

Gemeni și Balanță

În cazul acestui cuplu, este clar că lucrurile au început să se schimbe de la un timp. Sentimentele au început să dispară de fiecare dată când cei doi nu reușit să treacă peste diferențele evidente de caracter. Nativul din Gemeni are nevoie de mai multă libertare, pe când Balanța preferă să își petreacă timpul liber în compania celui drag, acasă. De asemenea, și problemele de comunicare vor juca un rol la fel de important. Deși nativul din Gemeni spune tot ce gândește și încearcă să găsească o soluție, Balanța preferă să nu spună tot ce are pe suflet pentru a evita conflictele și pentru a nu-și răni perechea.

Săgetător și Vărsător

Un cuplu format dintr-un Săgetător și un Vărsător rar va rezista în timp. Deoarece ambii parteneri au nevoi diferite, conflictele pot apărea din orice. Săgetătorul adoră să își petreacă timpul făcând lucruri interesante, pe când Vărsătorul preferă să stea singur. Săgetătorul nu va avea niciodată un partener de aventură, ceea ce îl poate întrista și îl poate îndepărta de cel drag. Tocmai din acest motiv cei doi vor decide să pună capăt relației în octombrie.

Cuplurile care se vor despărți în octombrie nu trebuie să vadă acest pas ca pe un sfârșit, ci ca pe o schimbare ce îi va ajuta să fie mai fericiți.

Surse www.divahair.ro foto: Pixabay, Unsplash

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved