34 de vedete care seamănă izbitor de mult: Zici că-s frați și surori! – gândul
 
Sat, Nov 17th, 2018

34 de vedete care seamănă izbitor de mult: Zici că-s frați și surori!

Deși nu au nicio legătură de rudenie, aceste vedete seamănă mult între ele. Trăsăturile lor sunt atât de apropiate, încât ar putea fi frați și surori!

Cu toții cunoaștem senzația aceea când vedem un film și ne dăm seama că un actor sau o actriță seamănă mult cu altă vedetă. Posibilitatea de a avea o sosie nu este atât de mică pe care ar părea. Potrivit cercetătorilor, există o șansă din 135 ca o persoană să semene leit cu altcineva din toată lumea; probabilitatea unei întâlniri întâmplătoare este, în schimb, foarte redusă.

Celebritățile au și ele sosii în toată lumea, însă, în mod surprinzător, multe dintre ele seamănă foarte bine cu alte vedete, lucru explicabil prin faptul că figurile lor sunt arhicunoscute, iar trăsăturile lor să fie ușor de identificat.

Sunt staruri care seamănă atât de mult, încât te întrebi dacă nu cumva au înaintași comuni. În ciuda diferențelor de vârstă și de sex, acestea seamănă frapant de mult, dar oricât de ciudat ar părea, nu există legături de rudenie între ele – totul e doar o coincidență.

Bright Side prezintă 34 de vedete care seamănă atât de mult între ele încât zici că sunt frați și surori.

sursa www.eva.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved