40 de ani, 3 copii și un corp de puștoaică. Cum arată acum actrița din „Avatar” – gândul
 
Sun, Nov 11th, 2018

40 de ani, 3 copii și un corp de puștoaică. Cum arată acum actrița din „Avatar”

A devenit foarte cunoscută după succesul înregistrat de pelicula ,,Avatar” și arată uimitor la 40 de ani.

Zoe Saldana a jucat în ,,Avatar” pe vremea când nu era căsătorită și nu avea copii. De atunci lucrurile s-au mai schimbat puțin, Zoe a devenit mama a trei copii și a împlinit 40 de ani, însă un lucru rămâne, aparent, neschimbat: corpul ei.

Saldana e foarte activă în social media și nu pierde nicio ocazie să publice fotografii în diverse ipostaze. Și, așa cum te-ai aștepta, fotografiile pe care le postează primesc imediat zeci de mii de like-uri din partea admiratorilor ei.

În interviurile pe care le dă, Saldana spune adesea că pleacă în vacanță cam o dată pe lună, alături de soțul și de copiii ei. În fotografiile de mai jos, de exemplu, Saldana s-a relaxat pe o plajă din Miami, acolo unde și-a petrecut câteva zile alături de gemenii Bowie și Cy (trei ani) și de Zen, celălalt băiețel al ei, în vârstă de un an.

Când vom vedea un nou „Avatar”? 

De curând, James Camero a anunțat că lansarea „Avatar 2″ va fi amânată din nou. Mai precis, pelicula nu va apărea în cinematografe până la finalul anului 2018, așa cum a fost anunțat inițial.

Cameron a explicat și motivul: nu își poate respecta promisiunea făcută fanilor francizei pentru că lucrează la nu mai puțin de 4 (patru) sequel-uri.

El a mai spus că echipa de producție lucrează în paralel la toate aceste sequel-uri și că, prin urmare, nu îl îngrijorează imposibilitatea de a respecta data lansării, ci calitatea filmelor, care se doresc a fi, tot potrivit spuselor sale,  „o promisiune epică, de amploare”.

„E vorba de opt ore de poveste. Va fi o provocare uriaşă să ţinem minte toate detaliile și să le plasăm corect în poveste. E, cu siguranță, cel mai provocator lucru pe care l-am făcut vreodată. Sunt sigur că va fi o provocare şi pentru actori. E o saga. E ca şi cum ai face cele trei filme <Godfather/ Naşul> în acelaşi timp.”, a declarat Cameron pentru Toronto Star.

sursa www.protv.ro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved