5 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a-i spune “te iubesc” – gândul
Fri, Apr 21st, 2017

5 intrebari pe care trebuie sa ti le pui inainte de a-i spune “te iubesc”

Foarte multe femei se grabesc sa confirme relatia pe care o au, in fata altora, in fata noului partener sau pur si simplu in fata lor. Iar “te iubesc” pot sa para cuvintele care le ajuta sa faca asta. Inainte de a-i spune insa ca il iubesti, ai grija sa iti raspunzi la urmatoarele 5 intrebari.

1. Nevoia de a-i spune asta are o mare legatura cu partea intima a relatiei voastre? Chimia nu este totul, chiar daca este importanta. Daca simti nevoia sa ii spui asta doar atunci cand deveniti intimi, nu o face inca.

2. Ai secrete fata de el? Pentru ca “te iubesc” capate valoare atunci cand intre voi nu mai exista tot la fel de multe secrete si limite ca in primele zile de relatie.

3. Sunteti prieteni? Raspunsul trebuie sa fie da, pentru ca prietenia este fundatia unei relatii frumoase si reale, pe termen lung.

4. Esti adesea geloasa sau dependenta de alte persoane? Astfel de sentimente te pot face sa te grabesti, pentru a fi sigura ca nu il pierzi.

5. Te astepti la o relatie perfecta, odata ce faci asta? Pentru ca ideal este sa simti ca ai o relatie perfecta pentru tine inainte de asta. Faptul ca va iubiti nu face neaparat ca totul sa devina in regula in relatia voastra.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved