5 reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata – gândul
Thu, Nov 17th, 2016

5 reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata

Cand vine vorba de reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata, probabil iti vin in gand imagini cu acele femei care au un stil impecabil, care reusesc sa combine doua stiluri vestimentare total diferite, dar chiar si asa arata perfect si fac o impresie buna oriunde s-ar afla.

Sunt cateva reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata si asa reuseste sa arate perfect de fiecare data cand iese din casa. Indiferent pentru ce eveniment se pregateste, tinutele sale sunt impecabile din cap pana-n picioare, scrie purewow.com.

5 reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata

1. Adopta un trend doar pentru ca ii place

Aproape in fiecare saptamana apare un nou trend in lumea modei, insa o femeie cu stil nu adopta un nou stil doar pentru ca trebuie sa fie in randul lumii. O femeie cu stil adopta un trend doar pentru ca ii place, se simte confortabil si considera ca o avantajeaza. Ea este constienta ca nu orice stil este potrivit pentru orice femeie, asa ca analizeaza tendintele si se adapteaza.

2. Nu se imbraca pentru a fi admirata de alte persoane

O femeie cu stil nu se imbraca pentru a face pe plac celor din jur sau pentru a face o impresie buna de fiecare data cand isi face aparitia in public. Stilul pe care il abordeaza o ajuta sa isi exprime personalitatea, iar tinutele pentru care opteaza sunt diferite de fiecare data. Ele pun accent pe ceea ce o face sa se simta bine, nu pe ceea ce le place altor persoane.

3. Poarta haine care arata perfect pe ea

O femeie cu stil poarta haine care sunt in acord cu forma corpului ei. Cand vine vorba de croiala, ea stie ca micile imperfectiuni fac diferenta intre o tinuta WOW si una banala. Desi este constienta ca o tinuta perfecta costa mai mult, ea este dispusa sa aiba mai putine tinute si de calitate, decat sa aiba un dulap plin de haine pe care nu le poate purta atunci cand planuieste sa iasa din casa.

4. Nu poarta haine in care nu se simte confortabil

Cand vine vorba de reguli pe care o femeie cu stil nu le incalca niciodata, afla ca hainele in care nu se simte confortabil nu au ce cauta in garderoba sa. O femeie cu stil vrea sa se simta in largul sau atunci cand iese in oras, iar hainele incomode o vor incorseta. Asadar, daca nu esti hotarata in privinta unei tinute, nu ezita sa o regandesti.

5. Are grija de hainele ei

Obisnuiesti sa iti lasi hainele la intamplare prin casa dupa ce ai avut o zi obositoare? O femeie cu stil nu isi va lasa niciodata hainele la intamplare si va avea grija ca acestea sa fie impachetate corect, astfel incat sa nu faca cute sau sa se rupa. Daca iti place sa arati mereu bine, este esential sa ai grija de hainele tale.

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Elle Canada

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved