5 tipuri de barbati de care ne-am saturat – gândul
Thu, Aug 10th, 2017

5 tipuri de barbati de care ne-am saturat

Top 5 barbati cu care nu poti avea o relatie sanatoasa

Nimeni nu-i perfect si a gresi e omeneste, nimic de spus. Toti avem micile noastre pacate, nascute sau deprinse. Atunci cand vrei sa intemeiezi o relatie, exista insa cateva lucruri peste care nu poti sa treci.
Iata, deci, 5 tipuri de barbati de care ne-am saturat.

1. Barbatul cu apucaturi violente

Poate ca pentru orice defect de caracter poti sa gasesti o scuza insa pentru violenta nu exista niciuna. Si nu vorbim doar despre agresiunea fizica. Violenta se poate manifesta in mai multe chipuri intr-o relatie.

Desi in general toata lumea spune ca nu ai de ce sa suporti apucaturile violente ale unui partener si ca n-ai decat sa iesi dintr-o astfel de relatie, nu toate felurile de abuzuri lasa urme fizice. Acestea sunt mecanisme psihologice complexe, mergand de la gelozie excesiva si santaj emotional pana la amenintari la adresa celor dragi. Daca te afli intr-o astfel de situatie, trebuie sa apelezi la autoritati si la oamenii din jurul tau.

2. Don Juan

Bine, am inteles! E frumusel, e spilcuit si face cuceriri pe banda rulanta. De regula insa este un semn de imaturitate emotionala. Don Juan este acel barbat care incearca sa se valideze pe sine ca persoana prin numarul mare de parteneri pe care il are, uneori in acelasi timp.

Mai mult de atat, unii dintre ei folosesc replici de agatat desprinse direct din telenovelele anilor ’90 si reactioneaza ca o bautura acidulata agitata atunci cand le sunt respinse avansurile.

3. De meserie plangator de mila

Exista oameni pe lumea asta care cred ca tot Universul comploteaza impotriva lor, viata e dura si nimeni nu ii intelege. Sportul lor preferat este autocompatimirea si probabil se pupa singuri in oglinda atunci cand plang sa vada cat de bine le sade napastuiti.

Vorbim despre genul de oameni care asteapta sa pice para proverbiala fara sa aiba curajul sa isi ia soarta in maini, in ciuda faptului ca au la indemana toate instrumentele si resursele de care au nevoie. Asteapta cate o mangaiere pe crestet, un pupoi pe frunte si un teanc de bani in mana fara sa faca nimic pentru oricare dintre aceste lucruri.

4. Barbatul fara maniere

Nu am nimic impotriva gesturilor cavaleresti, cum ar fi deschisul unei usi pentru o femeie dar nici nu ma simt jignita cand acest lucru nu se intampla. Insa exista un fel aparte de barbat pe aceasta lume care te face sa te intrebi unde a crescut.

Vorbim despre acel tip de barbat care isi exprima masculinitatea printr-un ragait care cutremura ferestre si scuipa cu precizie de olimpic pe strada, arunca tigara sau gunoiul pe geamul masinii si crede ca un meci de fotbal nu este bun daca nu se bate cu cel putin un suporter al echipei adverse. De asemenea, ca sa nu uitam ce are el in pantaloni si el nu, isi foloseste “bijuteriile de famile” in loc de semne de punctuatie.

5. Misoginul

“Nu sunt misogin, dar…” ar putea fi lozinca barbatilor misogini iar vorba lor de duh preferata este “parul lung si minte scurta”. Pentru ei, femeia trebuia sa stea in spatiul privat si sa toarne copii, sa nu se implice in viata publica in niciun fel iar atunci cand o face o considera automat isterica, lesbiana, femeia-barbat sau de moravuri usoare.

Fac glume despre menstruatie la care rad doar ei si trateaza femeile din jur in cel mai bun caz ca pe papusele dragute in mintea carora toate cele sunt diluate si greu de patruns cu mintea femeiasca. Mai ajunga!

sursa: www.kudika.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved