5 zodii care iti vor spune adevarul, oricat de tare ar durea – gândul
 
Mon, Nov 13th, 2017

5 zodii care iti vor spune adevarul, oricat de tare ar durea

Se spune ca adevarul te elibereaza, dar cateodata adevarul poate fi greu de acceptat sau de auzit. Cu toate ca stim ca adevarul este calea cea dreapta, de multe ori, ca sa nu ranim o persoana, il evitam.

Nu putem spune ca ne mintim cea mai buna prietena daca nu ii relatam tot, doar omitem sa spunem anumite detalii. Dar cum “ulciorul nu merge de multe ori pe apa”, adevarul va iesi la iveala in cele din urma iar atunci riscam sa ranim mai mult persoana care ne este draga. Cu toate acestea, exista si persoane care nu se pot abtine si au grija sa te tina intodeauna la curent cu “stirile”.

Potrivit astrologilor, exista 5 semne zodiacale care iti vor spune intodeauna adevarul, oricat de dureros ar fi.

Taur

Femeia Taur este puternica si va avea grija sa iti reaminteasca asta. Una dintre caile prin care isi mentine puterea este dezvaluirea adevarului. Iti va spune de fiecare data (sau in majoritatea cazurilor) adevarul despre ea, dar in aceasi masura iti va spune si parerea sincera despre tine. Femeia Taur nu va incerca niciodata sa te faca sa te simti inconfortabil sau sa te demoralizeze, dar poti avea intotdeauna incredere in ea. Daca ii demonstrezi ca poate avea incredere in tine si ea iti va fi la randul ei alaturi.

Rac

Racul este cel mai loial semn zodiacal, ceea ce rezulta ca e aproape imposibil ca femeia Rac sa te minta atunci cand ii ceri adevarul. Chiar daca nu pui intrebari directe femeii Rac, daca ea detine anumite informatii, va fi gata sa ti le spuna. Chiar daca vei fi ranita, femeia Rac va vrea intodeauna ca tu sa stii adevarul.

Leu

Femeia Leu nu este orice fel de prietena. Ea nu va incerca sa tina pentru ea informatia, ci din contra. Exista totusi ceva vag in legatura cu ele. Exista varianta sa nu te implice deloc intr-un subiect, sau sa iti spuna totul deodata. Poate iti uraste tricoul sau poate stie ca tipul pe care il placi a iesit cu alcineva. Indiferent de situatie, iti va spune adevarul. Pe de o parte trebuie sa o apreciezi, chiar daca poate fi inspaimantator de sincera cateodata, o va face pentru binele tau.

Scorpion

Femeia Scorpion este o prietena adevarata. Cum ar fi o prietena adevarata daca nu ti-ar spune adevarul? Stie ca, daca iti va spune adevarul oricat de dureros ar fi si chiar daca ai putea sa te superi, aceasta e varianta cea mai buna, iar in timp asteapta si de la tine acelasi lucru.

Sagetator

Nu e ca si cum femeia Sagetator este nerabdatoare sa iti spuna adevarul de fiecare data, doar ca nu se poate abtine. Chiar daca ar vrea sa te minta, nu reuseste. A minti nu este o calitate specifica femeilor Sagetator. Ai prefer sa te minta? Probabil ca nu, deci sa ne bucuram de asta.

sursa: www.elle.ro Foto: PR

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved