5 zodii de femei care vor ramane singure in luna aprilie – gândul
 
Tue, Apr 16th, 2019

5 zodii de femei care vor ramane singure in luna aprilie

Potrivit astrologului spaniol Mhoni Vidente vor exista cinci zodii de femei care vor ramane singure pana la sfarsitul lunii aprilie. 

Aceste zodii vor avea nevoie de o perioada in care se sa regaseasca, iar despartirea prin care vor trece va fi una benefica pentru ele. Iata care sunt cele 5 zodii de femei care vor ramane singure:

Pesti

Pestii se afla intr-o perioada de vindecare emotionala care s-ar putea prelungi pe parcursul intregii luni. Femeile din zodia Pesti simt nevoia unei regasiri la nivel emotional, din cauza unei dezamagiri recente, de aceea nu isi mai doresc relatii amoroase si se axeaza foarte mult pe sprijinul prietenilor si rudelor. Orice deschidere catre o noua relatie le-ar aduce dezavantaje pestilor, deoarece au inca inima sensibila.

Sagetator 

Femeile Sagetator nu isi vor gasi sufletul pereche in luna aprilei si s-ar putea hotari sa se desparta de partener daca se afla deja intr-o relatie. Ele simt ca nu mai sunt pregatite sa fie atat de implicate emotional si isi stabilesc alte prioritati, in special pe paln profesional. Luna aprilie este o luna de teste pentru femeile Sagetator.

Gemeni 

Femeile din zodia Gemeni se afla intr-o etapa a deciziilor in ceea ce priveste viata personala. In plus, luna aprilie le aduce oportuniti de a face calatorii atat in plan profesional, cat si cu familia, insa in niciun caz nu isi doresc noi relatii amoroase.

Capricorn

Capricornii trec printr-o perioada grea in luna aprilie in plan sentimental. Isi doreste liniste, odihna si fac orice ca sa isi gaseasca echilibrul mental si spiritual. Nu vor angajamente sentimentale si nici nu ar fi benefice pentru ei in luna aprilie, deoarece starea lor ar duce la un esec in cuplu.

Balanta 

Balantele trebuie sa fie foarte atente de cine se apropie in aceasta luna pe plan sentimental. Ele trebuie sa isi pregateasca in special inima pentru a putea faca fata unei idile. O relatie nu este un hobby, ci un angajament important.

sursa horoscop.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved