6 zodii care nu stiu sa spuna NU – gândul
Tue, Jan 21st, 2020

6 zodii care nu stiu sa spuna NU

Ti s-a intamplat sa fii rugata sau intrebata ceva si sa nu poti sa spui nu, chiar daca stiai ca ceea ce va urma dupa acceptul tau nu iti va conveni deloc?

Tu spui da cu seninatate, dar esti ingrozita stiind ca situatia respectiva te va scoate din minti. Aceasta este o realitate comuna pentru anumite semne zodiacale.

Oamenii care nu pot spune NU fac acest lucru din mai multe motive, dar cel mai important este frica de a fi respinsi. Acest NU poate provoca dezamagire si resentimente celui caruia i-l spui, ajungand astfel sa nu te mai placa sau chiar sa te urasca si sa te inlature din viata lui. Nu toata lumea reactioneaza bine in fata unui refuz.

Daca teama de confruntare este principala ta ingrijorare, atunci esti predipusa sa spui da, chiar si atunci cand vrei sa spui nu.

Care sunt zodiile care nu stiu sa spuna NU?

Berbec

Berbecul vrea sa faca pe plac tuturor. Da-ul este un cuvant perfect pentru el, deoarece este un semn foarte ambitios si pozitiv. Sufera enorm cand e nevoit sa spuna nu, chiar daca stie ca e singurul raspuns pe care il poate da. Nu va risca sa fie respins, asa ca va incerca si mai mult sa ii multumeasca pe ceilalti.

Capricorn

Capricornul vrea intotdeauna sa duca lucrurile la bun sfarsit, asadar este omul Da-ului. El stie ca singurul mod prin care poate obtine ceea ce si-a propus este sa se asigure ca toata lumea e fericita. Capricornul ar putea crede ca esti cel mai rau om din lume, dar daca iti faci bine treaba la care esti pus, el iti va spune da, da, de o mie de ori. Nu va spune nu cuiva care munceste din greu, indiferent daca este sau nu de acord cu el.

Rac

Racul nu poate spune nu pentru că nu crede în acest nu. El crede cu tărie că orice este posibil. Este vorba despre fapte aici, nu vorbe. Dacă îi pui o întrebare la care se poate răspunde simplu cu da și nu, atunci el va spune da și va face să fie așa.

Pești

Acest semn prietenos luptă pentru aprobarea celor din jurul său non-stop. E ca un job pentru el. Muncește din greu pentru a avea prieteni și pentru a-și menține relațiile cu aceștia, chiar dacă asta înseamnă că, uneori, trebuie să le facă pe plac în ciuda a ceea ce-și dorește el. Acest nativ preferă să facă ceva îngrozitor împreună cu un prieten, decât să îi spună “Nu, nu pot face asta cu tine”.

Balanță

Atunci când Balanței îi este frică și are stima de sine scăzută, poți obține orice de la ea.

În mintea ei poate că nu este de acord cu tine, dar îți va spune un mare da indiferent ce îi ceri. Balanța minte constant și o face pentru a-și ascunde vulnerabilitățile.

Leu

Fiind regele zodiacului, cu siguranță nu te așteptai să fie în topul semnelor care nu pot spune nu. În cazul lui, motivul este unul destul de egoist. Lumea este o scenă pentru acesta, și toate cererile sau rugămințile pe care le primește sunt încă o ocazie de a-și arăta supremația.

sursa www.eva.ro Foto: Getty Images

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved