7 motive pentru care femeia Berbec trebuie să existe în viaţa ta – gândul
 
Wed, Jul 11th, 2018

7 motive pentru care femeia Berbec trebuie să existe în viaţa ta

Femeia Berbec este una dintre cele mai neînfricate native din zodiac, în special pentru că iubesc să deţină controlul, ştiu cum să se distreze, dar mai ales să se aventureze. Să întâlneşti o femeie din zodia Berbec, dar mai ales să începi o relaţie cu ea, cu siguranţă nu va fi un pas plictisitor şi nici nu vei regret alegerea făcută.

Iau iniţiativa. Cunoscută pentru faptul că obţine cu uşurinţă ceea ce-şi doreşte, să nu fii surprins dacă va fi cea care face primul pas. Până la urmă, flirtul pentru ea este ceva natural.

Ştie să te încurajeze în orice moment. Chiar dacă sunt foarte ocupate cu munca, întotdeauna îşi vor face timp pentru tine şi obiectivele tale.

Sunt independente. Chiar dacă este iubita cuiva, asta nu o va face să depindă de cineva. Va continua să facă lucrurile de una singură, dar mai ales în felul ei.

Nu se teme să se îndrăgostească. Încă de la început, femeia Berbec va fi foarte clară când vine vorba de sentimentele pe care le are pentru tine şi va avea grijă să-ţi reamintească cu fiecare ocazie.

Iubesc provocările. Tu trebuie doar să vii cu o sugestie, iar ea o va accepta fără să stea prea mult pe gânduri.

Sunt amuzante. Fie că vor să îi facă pe cei din jur să râdă sau pur şi simplu doresc să fie sarcastice, cu siguranţă va reuşi să-ţi fure un zâmbet.

Sunt sincere. Întotdeauna femeia Berbec va fi sinceră şi va spune ceea ce gândeşte, dar  o va face într-o manieră delicată, astfel încât să nu te facă să suferi.

sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved