7 obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie – gândul
Tue, Jan 10th, 2017

7 obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie

Consideri ca doar barbatii care se intretin, merg la sala sau sunt in pas cu moda au succes la femei? Te inseli. Modul in care acestia aleg sa se comporte este mult mai important, scrie lifehack.org. Asadar, se poate spune ca exista cateva obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie. 

Un barbat care isi doreste o relatie fericita trebuie sa fie constient de faptul ca exista cateva obiceiuri care il ajuta sa cucereasca o femeie. Totul tine de increderea de sine, comunicare, spontaneitate si interactiuni pozitive.

7 obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie

1. Are o atitudine pozitiva

Modul in care un barbat interactioneaza cu o femeie este foarte important, iar atitudinea pozitiva il poate salva din situatiile neasteptate. De exemplu, in momentul in care un barbat intalneste o femeie, nu este bine sa inceapa sa isi puna la indoiala capacitatile sau creada ca nu ar fi suficient de bun pentru ea. Dimpotriva, se poate gandi ca femeia din fata lui va fi noua sa iubita. Psihologii sunt de parere ca barbatii ar trebui sa se concentreze asupra lucrurilor pe care si le doresc, nu asupra lucurilor de care se tem. Indoiala nu trebuie sa se manifeste sub nicio forma, indiferent cat de complicata pare sa fie o anumita situatie.

2. Mediteaza

Surprinzator, meditatia se afla pe locul doi pe lista cu obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie. Aceasta tehnica ajuta la eliberarea stresului si induce o stare de bine, asa ca teama de respingere va putea fi tinuta sub control. In plus, multi barbati sufera de anxietate sau clacheaza in momentul in care intalnesc o femeie frumoasa. Meditatia poate ajuta orice barbat sa capete mai mult curaj si sa actioneze cu incredere.

3. Este sincer cu el insusi

Un barbat sincer cu el insusi este capabil sa actioneze asa cum isi doreste. De exemplu, daca are in fata o femeie frumoasa si se gandeste ca isi doreste sa o sarute sau sa o stranga in brate, aceste initiative vor veni de la sine. De ce? Pentru ca acel barbat isi cunoaste limitele, dar si calitatile, asa ca nu va avea motive de ezitare. Mai mult, ii va fi mult mai usor sa exprime ceea ce gandeste sau nu ii va fi teama sa spuna ce anume il deranjeaza la persoana din fata sa.

4. Se amuza pe seama lui

Un barbat matur stie sa se amuze pe seama lui si nu ezita sa exprime deschis tot ceea ce gandeste. O abordare usor amuzanta poate fi perceputa mult mai bine de catre o femeie. Atentie insa, glumele pe care un astfel de barbat le face trebuie sa fie la adresa lui, pentru ca in acest fel poate sa demonstreze ca are un simt al umorului foarte dezvoltat, dar in acelasi timp respecta persoana din fata lui. Mai mult, glumele pe care acesta le spune trebuie sa fie cu adevarat amuzante. Este mult mai OK ca un barbat sa abordeze o femeie in momentul in care este relaxat si nu se mai gandeste la tot felul de scenarii negative.

5. Este pasional

Un barbat pasional are mai multa energie, manifesta o dorinta mai mare de a se implini pe plan sentimental si are mai multa incredere in el. In plus, un barbat care are un astfel de comportament si, mai mult, vorbeste deschis despre pasiunile sale, este mult mai atragator pentru o femeie. Iar in acest caz, accentul cade tot pe comunicare, pentru ca este foarte important modul in care un barbat vorbeste despre viata sa si despre lucrurile pe care isi doreste sa le faca.

6. Nu ii este teama de respingere si nu trateaza orice situatie la modul personal

Un barbat sigur pe el insusi nu va avea niciodata o teama de respingere si nici nu va trata anumite situatii la modul personal. In cazul acesta nu se poate vorbi nici despre tendinta de a se compara cu alti barbati care au succes la femei. Un barbat sigur pe sine stie ca nu toate flirturile duc la o relatie, iar un refuz nu este un capat de lume. In plus, in momentul in care un barbat este refuzat de o femeie, trebuie sa se gandeasca la faptul ca aceasta a refuzat doar ideea de a fi cu el, ceea ce nu este un lucru foarte grav, asa ca atitudinea sa trebuie sa fie in continuare una relaxata.

7.  Are o parere buna despre el

Pe ultimul loc pe lista cu obiceiuri care ajuta orice barbat sa cucereasca o femeie se afla imaginea. Un barbat care stie ce isi doreste de la o femeie isi creeaza o parere foarte buna despre el si actioneaza ca atare. Siguranta pe care acesta o are in momentul in care interactioneaza cu o femeie il poate ajuta sa faca o noua cucerire. In plus, va primi foarte multa atentie si va fi mai motivat sa actioneze mai departe, indiferent de situatie. Un simplu exercitiu de 30 de minute pe zi poate ajuta orice barbat sa isi creeze o imagine mai buna despre el si sa capete mai multa incredere. Totul tine de mentalitate!

sursa: www.andreearaicu.ro, Foto: Guliver

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved