7 semne ca iubitul tau este posesiv si gelos – gândul
Thu, May 18th, 2017

7 semne ca iubitul tau este posesiv si gelos

Cum iti dai seama ca nu este barbatul perfect pentru tine!

A aparut un nou barbat in viata ta, dar nu esti sigura ca el este perfect pentru tine?

La inceput, este greu sa iti dai seama ce fel de persoana este, iar din acest motiv nu ar strica daca ai fi mai atenta la anumite semne.

Recunoaste, nu iti place sa ai un iubit posesiv si gelos, iar aceste defecte pot iesi la suprafata inca de la primele intalniri.

Barbatii nu stiu sa isi ascunda sentimentele, motiv pentru care este foarte usor sa depistezi ce calitati si ce defecte au, atat timp cat ii analizezi cu atentie.

Iata sapte semne care iti arata ca iubitul tau este posesiv si gelos:

1. Iti spune ce decizii sa iei

Daca iubitul tau incearca in mod constant sa te convinga ce decizii sa iei si nimic din ceea ce spui tu nu i se pare relevant, atunci fii sigura ca este genul de barbat obsedat de control. Este firesc sa iti ofere sfaturi, dar acest lucru nu trebuie sa se transforme intr-un prilej de manipulare.

2. Te urmareste prin oras sau te suna foarte des

Daca te trezesti cu el pe capul tau in momentul in care iesi cu fetele in oras sau te suna din cinci in cinci minute in momentul in care stie ca ai iesit sa iti bei cafeaua cu un coleg de munca, atunci iubitul tau are o problema cu gelozia. Incearca sa ii impui niste limite, altfel nu va intelege ca ai nevoie de spatiu.

3. Nu te lasa sa incerci lucruri noi

Este prea protectiv fata de tine, nu te lasa sa incerci nimic fara el, principala lui scuza fiind ca oricand ti se poate intampla ceva rau. Este placut atunci cand cineva are grija de tine, dar acest lucru nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie.

4. Vrea sa iti stie toate secretele

Are pretentia sa ii spui toate parolele tale sau iti cere constant sa se uite in telefonul tau, chiar daca tu nu esti de acord cu asta. In plus, daca devine si impulsiv in momentul in care se loveste de un refuz din partea ta, atunci in mod clar nu este barbatul potrivit pentru tine.

5. Are pretentia sa ii raspunzi mereu la telefon

Pentru el nu conteaza ca esti la birou, ca ai treaba sau ca esti implicata intr-o discutie importanta. Are pretentia sa ii raspunzi mereu la telefon, iar daca nu o faci, te va acuza ca nu ii acorzi suficienta atentie sau ca pentru tine alte persoane sunt mai importante.

6. Se tine mereu dupa tine

Nu ii place atunci cand vrei sa iesi in oras doar tu cu prietenii tai, motiv pentru care intotdeauna iti va forta mana si va insista sa vina cu tine. Nu este nimic rau daca isi doreste sa fie alaturi de tine, dar acest lucru nu trebuie sa se transforme intr-o obsesie.

7. Nu suporta ideea de a petrece prea mult timp separat

Nu ii place deloc cand ii ceri sa iti acorde mai mult spatiu si sa petreceti cateva zile unul fara celalalt. Iti reproseaza mereu ca nu ii acorzi suficienta atentie si adesea are crize de gelozie, pe motiv ca trebuie sa existe un alt barbat in viata ta, din moment ce il eviti pe el

Sursa: www.ele.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved