9 trăsături ale unei femei Fecioară pe care nu le vei mai găsi la altcineva – gândul
Thu, Sep 5th, 2013

9 trăsături ale unei femei Fecioară pe care nu le vei mai găsi la altcineva

Lumea din jurul nostru este, într-adevăr, un loc minunat. Există atât de multe lucruri despre care merită să înveţi. Dar, lumea unei femei Fecioară este şi mai minunată. Curios să ştii mai multe despre ea?

1. Este condusă de inteligenţă

Chiar dacă este o fată drăguţă, ea consideră că este necesar să-şi folosească şi creierul. Cu siguranţă nu e genul de persoană care să spună orice nimic îi trece prin cap. În schimb, ea va sta calmă şi va analiza şi cele mai dificile situaţii, în aşa fel încât, atunci când este în sfârşit pregătită, să îşi exprime opinia şi toată lumea să fie copleşită de ceea ce spune. Ca urmare a acestei inteligenţe, femeia Fecioară tinde întotdeauna să aibă succes în eforturile sale.

2. Este plină de tact

Să fii o persoană cu tact este o artă posedată doar de puţini. O femeie Fecioară îşi va pune ochii pe ceva, iar după un timp acel ceva va fi al ei. Acest lucru se datorează faptului că ştie cum să joace cărţile foarte bine. Şi datorită acestei caracteristici unice femeile Fecioară reuşeşte mereu să aibă lucrurile de partea ei.

3. Este super organizată

Cine este persoana cu stilul de viaţă mai disciplinat şi mai sistematic? Da, aceasta este, evident, o frumoasă femeie Fecioară. Ea este întotdeauna cea care e bine pregătită de dinainte. Acest lucru se datorează sentimentului ei extraordinar de auto-disciplină şi time management. Ea este întotdeauna super organizată şi, prin urmare, rareori face gafe.

4. Este o gânditoare

De fapt, gândirea critică şi logică este ceva foarte natural pentru o femeie Fecioară. Mintea ei este ca o pădure deasă, plină cu idei unice şi creative, care aşteaptă să iasă la lumină. Îi place să-şi provoace mintea şi să genereze multe idei tot timpul. Acesta este unul din secretele din spatele creativităţii ei incomparabile.

5. Are o memorie foarte ascuţită

Fie că e vorba de zile de naştere sau aniversări, o femeie Fecioară nu va uita niciodată nimic. Ea este înzestrată cu o memorie foarte ascuţită, astfel încât aproape tot ceea ce vede sau aude lasă o amprentă permanentă în mintea ei.

6. Este foarte onestă

Onestitatea este o trăsătură foarte importantă în relaţii, dar destul de rară. Însă, în ceea ce o priveşte pe femeia Fecioară, mintea ei este ca o carte deschisă. Dacă are ceva împotriva unei alte persoane, se va asigura că acea persoană ştie lucrul ăsta. Să se plângă pe la spatele altcuiva nu este foarte acceptabil pentru o femeie Fecioară, directă şi francă. Totodată, dacă are ceva frumos de spus despre o altă persoană, nu va ezita să o facă.

7. Este curajoasă

Când o persoană se uită la o femeie Fecioară pentru prima dată, aceasta poate părea timidă şi introvertită. Cu toate acestea, atunci când ajungi să o cunoşti mai bine, descoperi cât de trăznită poate fi. Ea are curajul de a face ceea ce doreşte inima ei, indiferent ce are altcineva de spus despre asta. Totodată, ea are curajul să spună ce are pe inimă, fără să îi pese prea mult de consecinţe. Aşa că, atunci când cineva se uită la o femeie Fecioară, are în faţa sa o lady curajoasă şi îndrăzneaţă, care are curajul să mute munţii şi să se lupte cu leii. Bravo!

8. Este foarte tolerantă

Poate părea fragilă şi slabă. Cu toate acestea, este foarte puternică pe interior. Ea poate suferi toate problemele din lume, şi încă să aibă un zâmbet strălucitor pe faţa ei. Dacă într-adevăr îi pasă de cineva, ea va tolera orice durere şi suferinţă de dragul acelei persoane.

9. Ea este un prieten foarte bun

Nu este prea greu pentru o femeie Fecioară să se împrietenească aproape cu oricine. Ea este mereu veselă şi această calitate face ca oamenilor să le placă să fie în jurul ei. În afară de asta, ea este foarte cu picioarele pe pământ şi caldă. Acest lucru îi determină pe ceilalţi să o găsească foarte abordabilă. Ea este, de asemenea, foarte utilă şi tindă să iasă din felul ei de a fi pentru a fi de ajutor oamenilor de care îi pasă. Toate acestea fac din femeiea Fecioară un prieten foarte bun.

Ai auzit de femei frumoase, cum ar fi Beyonce Knowles, Cameron Diaz, Pink, Salma Hayek, Shaniah Twain şi Alexis Bledel? Toate acestea sunt mândre Fecioare. Ele sunt frumoase, puternice, de succes, curajoase şi răbdătoare, aşa cum o femeie Fecioară se presupune a fi.

sursa: www.apropo.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved