A aflat ca este insarcinata cu 5 ore inainte de nastere. Povestea incredibila a unei femei care credea ca este infertila – gândul
 
Tue, Sep 24th, 2013

A aflat ca este insarcinata cu 5 ore inainte de nastere. Povestea incredibila a unei femei care credea ca este infertila

Amanda Prentice s-a rugat ani de zile sa ramana insarcinata, dar nu a fost pusa in situatia de a se bucura de aparitia a doua liniute pe testul de sarcina. Nici emotia primei ecografii nu a experimentat-o. In schimb, acum isi strange in brate copilul, socata de evenimentele a caror personaj principal a fost recent.

Timp de 4 ani, femeia a facut tot ce i-a stat in putinta pentru a lupta cu infertilitatea. Cand renuntase la orice speranta, a nascut o fetita sanatoasa!

Potrivit WSMV-TV, Prentice a ramas insarcinata fara sa stie si a purtat in pantece un copil timp de noua luni fara sa primeasca nici cel mai mic indiciu ca ar fi gravida. In urma cu cateva zile insa, femeia a inceput sa se simta extrem de rau, punandu-si sotul in situatia de a o duce de urgenta la spital.

Odata ajunsa pe mainile specialistilor, Amber a fost dusa intr-un salon, iar sotului i s-a spus ca aceasta va naste in scurt timp.

Mamica s-a confruntat cu o grava problema de tensiune arteriala, si-a pierdut cunostinta, iar cand s-a trezit doua zile mai tarziu, a aflat ca este mamica unei fetite sanatoase.

sursa: depici.ro 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved