A cazut de pe cladire in timp ce isi cerea iubita in casatorie! – gândul
Mon, Sep 16th, 2013

A cazut de pe cladire in timp ce isi cerea iubita in casatorie!

Cererea in casatorie este un eveniment pe cat de asteptat, cel putin de partea feminina, pe atat de emotionant. Fiecare fata viseaza la o cerere in casatorie cat mai speciala, si daca se poate extrem de romantica, insa de multe ori socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.

Un asemenea moment neobisnuit a facut valuri pe internet adunand peste 8 milioane de afisari in doi ani de la postare. La inceputul filmuletului totul pare absolut normal, adica un tanar emotionat s-a hotarat sa-si ceara iubita, dupa patru ani de relatie, in casatorie.

Momentul culminant a fost cand el incercand sa prinda inelul de logodna a cazut de pe acoperisul unei cladiri. Din fericire, totul a fost o gluma, si atunci cand prietena efectiv ingrozita s-a uitat in jos si-a dat seama ca aceasta cadere a facut parte din plan de cerere in casatorie.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved