A cunoscut-o pe prințesa Diana și și-a dedicat viața pentru alții! Din păcate destinul ei sa s-a sfârșit tragic! – gândul
Sun, Oct 5th, 2014

A cunoscut-o pe prințesa Diana și și-a dedicat viața pentru alții! Din păcate destinul ei sa s-a sfârșit tragic!

1412265258a371e1c1

Hollie Robinson Marsh este norocoasa copilă care a cunoscut-o pe prințesa inimilor. Aceasta avea doar patru ani când Diana a ținut-o în brațe și s-au fotografiat la Spitalul Northwick Park din Londra. Acea zi din luna iulie 1997 a fost una memorabilă pentru Hollie.

Micuța se afla acolo pentru a se lupta cu cancerul, care din păcate nu i-a dat pace nici chiar la 17 ani de atunci. Aceasta s-a stins din viață din pricina cumplitei boli.

Părinților ei nu le-au rămas decât fotografiile și amintirea frumosului moment. “Prințesa o luase în brațe și văzând cât de grea este a glumit spunând <<Cântărești o tonă!>> Acesta este și motivul pentru care Hollie râdea”, își amintește mama fetei.

Imaginea celor două a fost publicată peste tot în lumea, fiind acompaniată de o monedă de 5 lire după moartea prințesei.

Inspirată de Diana, Hollie a reușit să treacă peste boala cruntă și a ales să îi ajute pe cei nevoiași. De la 16 ani fata s-a ocupat de îngrijirea copiilor în cadrul unei organizații. Toate acestea până când, la 21 de ani, Hollie s-a stins din viață din pricina cancerului care a reapărut.

618x881_1412265294251316af

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved