A decis să mănânce doar banane timp de 12 zile! – gândul
Mon, Aug 3rd, 2015

A decis să mănânce doar banane timp de 12 zile!

Consumul exclusiv de banane nu este tocmai recomandat, însă cu o pregătire riguroasă poți observa câteva schimbări benefice. Julia Tarbes este nutriționistă și coach motivațional, și a decis să nu consume nimic altceva timp de 12 zile, pentru a-și curăța corpul. Bananele sunt un fruct, deși bogat caloric, care conține fructoză, glucoză, fibre și te ajută să rămâi sătul pentru mai multă vreme.

Primul lucru pe care l-a remarcat a fost o relaxare a stomacului și o digestie liniștită.

– Am avut o senzație grozavă pentru că intestinele au devenit foarte calme. De asemenea am observat că totul era mai ușor, nu mai resimțeam stresul și m-am putut concentra mai mult, mărturisește Julia.

Și ea și soțul său, Paul, s-a alăturat experimentului, ambii fiind vegani și bucurându-se de o grădină plină de fructe și legume, la discreție.

Înainte de schimbările de dietă, Julia suferea de nivel ridicat de zahăr în sânge, probleme digestive, candida, depresie, dezechilibru hormonal și incapacitatea de a rămâne însărcinată timp de ani buni. După modificările care au apărut, sănătatea sa s-a îmbunătățit și a dat naștere unui copil. Întreaga sa viață s-a schimbat.

Cu toate acestea, trebuie să aveți mare grijă înainte de a începe o astfel de experiență. Pentru cei care au probleme de tiroidă, această dietă poate fi lipsită de productivitate și poți ajunge la lipsă de vitamina B12, fier, zinc și calciu, care duc la anemie.

Dieta nu se recomandă femeilor însărcinate, bătrânilor și copiilor, fiind indicat să consultați medicul înainte de orice schimbare.

sursa: euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved