A dezvoltat o afacere profitabilă după ce a avut parte de o TRAGEDIE – gândul
 
Sat, May 25th, 2013

A dezvoltat o afacere profitabilă după ce a avut parte de o TRAGEDIE

Un chinez a avut puterea să transforme o tragedie, care l-a lăsat infirm, într-o afacere profitabilă. Bărbatul, rămas fără braţe în urma unui cumplit accident, şi-a construit singur braţe bionice. S-a chinuit opt ani de zile, dar a reuşit atât de bine, că acum are comenzi din toată provincia.

Sun Jifa, un fermier din provincia Jilin din nordul Chinei, era la pescuit, când o bucată de dinamită a explodat şi i-a retezat braţele. Trebuia să-şi ajute familia în gospodărie, dar nu avea bani pentru proteze moderne, aşa că a cumpărat ce-a găsit mai ieftin. Apoi a început să-şi construiască singur braţe bionice din oţel.

“Transferă puterea din mişcarea naturală a cotului în degete, permiţându-mi astfel să apuc şi să ţin în mână. Asta este mâna stângă. La cealaltă, când rotesc cele două oase care mi-au mai rămas, pot să închid şi să deschid. “, spune Sun Jifa, fermierul cu braţe bionice.

Chinezului i-au trebuit opt ani să-şi finalizeze proiectul. A fost atât de mulţumit de rezultat, încât i s-a dus vestea şi a început să primească şi comenzi.

“Mâna artificială pe care mi-a făcut-o Sun este foarte bună. Când mă voi întoarce acasă, voi putea să muncesc din nou cu utilajele.”, spune LI YANZHONG, client.

Fermierul a vândut o mie de proteze de oţel, cu 500 de dolari bucata, de 10 ori mai ieftine decât cele similare din magazine.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved