A făcut 7 teste de sarcină, unul după altul, pentru a descoperi ceva ÎNGROZITOR! – gândul
Fri, Aug 14th, 2015

A făcut 7 teste de sarcină, unul după altul, pentru a descoperi ceva ÎNGROZITOR!

Pretty Woman Looking A Pregnancy Test While Her Boyfriend Sleeping

Louise, în vârstă de 25 de ani, este o tânără care se bucura de un mariaj fericit și visa la apariția unui bebeluș în viața de cuplu. Tânăra, care nu avea în mod normal probleme de sănătate, s-a trezit într-o zi cu durere în zona pelvisului, luând în considerare o posibilă sarcină.

După ce testul a ieșit negativ, Louise a mers la un control medical, unde doctorul i-a oferit un alt test pentru a-l face. Din păcate și acesta a ieșit tot negativ, iar femeia experimenta dureri tot mai acute, ce se mutaseră în zona spatelui, apărându-i și o lipsă de apetit și o sângerare între menstruații.

Medicul i-a oferit șapte teste de sarcină, toate fiind negative. Doctorul a speculat că Louise se confruntă cu un chist ovarian de dimensiuni mai mari, care putea fi cu ușurință eliminat. Din păcate însă, diagnosticul era mult mai sumbru.

Tânăra avea un tip de tumoră, de dimensiunea unei mingii de fotbal, care îi presa organele. După o operație de patru ore, Louise a fost salvată și poate fii liniștită în privința construirii unei familii.

Din păcate, astfel de probleme apar la numeroase femei în jurul vârstei de 20 de ani, dar nefiind descoperite la timp, pot duce la complicații. Louise a fost printre norocoase.

sursa: euforia.tv, foto: www.wholeparent.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved