A filmat o femeie insarcinata pe ringul de dans, dar nimeni nu s-a asteptat la ce a urmat. Videoclipul e viral acum – gândul
 
Wed, May 3rd, 2017

A filmat o femeie insarcinata pe ringul de dans, dar nimeni nu s-a asteptat la ce a urmat. Videoclipul e viral acum

Christina Litle este insarcinata in 27 de saptamani, dar postura de viitoare mamica nu a impiedicat-o sa urce pe ringul de dans, acolo unde le arata tuturor cat este de talentata.

Are 28 de ani si urmeaza sa dea nastere celui de-al treilea copil. Christina este pasionata de dans si de 11 ani preda cursuri in cadrul unui liceu din California. In ciuda faptului ca este insarcinata in cea de-a 27 saptamana de sarcina, viitoarea mamica si-a adunat toate fortele si, alaturi de tinerii pe care ii antreaneaza, a pus in scena o coregrafie de exceptie. 

Asa cum era de asteptat, in momentul in care imaginile au fost publicate pe internet, comentariile nu au intarziat nici ele sa apara. Carcotasii sustin ca tanara mamica nu ar trebui sa execute miscari de dans atat de complicate. In apararea sa, Christina a declarat ca “danseaza de cand se stie si ca este perfect normal sa continui sa fii o persoana activa chiar si atunci cand urmeaza sa dai nastere unui copil“. 

Fac doar ceea ce consider ca poate sustine corpul meu. Sunt insarcinata, nu imobilizata la pat. Le incurajez pe viitoarele mamici sa ramane active pe toata perioada sarcinii“, a mai adaugat Christina.  

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved