A infectat cu SIDA 324 bărbați!Acum se răzbună pe toți cei care îi ies în cale – gândul
Mon, Sep 22nd, 2014

A infectat cu SIDA 324 bărbați!Acum se răzbună pe toți cei care îi ies în cale

14111142277047b618

O studentă din Kenya a dezvăluit că a infectat până acum cu virusul HIV 324 de bărbați.

Fata studia la Universitatea Kabarak din Nakuru. A fost infectată de un bărbat la o petrecere.

Apoi a vrut să se răzbune.

“22 septembrie 2013 este o zi pe care nu o voi uita niciodată. Am mers din petrecere în petrecere. M-am îmbătat, iar când m-am trezit, făcusem sex cu un băiat.

L-am întrebat dacă folosise prezervativ. A spus că da. S-a dus la dus, dar am obsesrvat că nu folosise. Am vrut să mă sinucid de teamă că am rămas însărcinată sau am luat HIV.

Am descoperit că sunt infectată pozitiv. L-am confruntat cu adevărul, însă nu a recunoscut. Am fost deprimată și am băut ca să mor. Chiar am cumpărat otravă. Durerea era de neîndurat. Cum să înfrunt lumea? Mi-am dezamăgit părinții. Voiam să termin cu viața. Viitorul meu era ruinat. Cumva, cineva trebuia să plătească.

Mi-am acceptat până la urmă soarta și am promis să îi fac să sufere pe toți bărbații care îmi ies în cale. Știu că sunt atrăgătoare, iar bărbații căsătoriți și necăsătoriți sunt topiți după mine.

Am îngropat în mine fata bună și am devenit o fată rea. Scopul meu era să infectez cât de mulți posibil.

Am infectat 324 de bărbați, dintre care 156 studenți la aceeași Universitate ca și mine. Restul bărbați căsătoriți, lectori, avocați, celebrități și politicieni.

Nu trece ozi fără să fac sex. În medie am patru bărbați. Bărbații mi-au distrus viața. Îi voi face pe ei și pe cei din jurul lor să plătească pentru asta.”

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved