A leşinat când a aflat adevărul despre femeia pe care o violase – gândul
Wed, Sep 4th, 2013

A leşinat când a aflat adevărul despre femeia pe care o violase

Un bărbat care a violat o femeie în propria sa casă trăieşte acum un coşmar. Acesta ar fi contractat virusul HIV de la victima sa.

Richard Thomas a leşinat când a aflat că victima sa era purtătoare a virusului HIV, iar acum aşteaptă rezultatele analizelor care vor stabili dacă a contractat sau nu virusul. Bărbatul a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce şi-a recunoscut vina, scrie independent.co.uk.

Tânărul a intrat pe proprietatea femeii, din Leigh, Greater Manchester, în timp ce aceasta dormea pentru că luase mai multe somnifere. Femeia s-a trezit cu bărbatul peste ea. “A îngheţat şi nu a schimbat niciun cuvât. Şi-a tras pantalonii şi a plecat”, a spus procurorul Harry Pepper.

Acesta a povestit că tânărul consumase băuturi alcoolice, dar şi droguri în seara în care s-a petrecut incidentul. Thomas are 27 de ani şi o cunoştea pe femeie, însă nu ştia nimic despre boala sa.

sursa: ww.realitatea.net

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved