A mancat in fiecare zi, timp de o saptamana, numai fast-food. Ce s-a intamplat la finalul experimentului – gândul
Thu, Apr 20th, 2017

A mancat in fiecare zi, timp de o saptamana, numai fast-food. Ce s-a intamplat la finalul experimentului

Danielle Tullo, editor la revista pentru femei Cosmopolitan, a vrut sa vada pe propria piele cum e sa mananci mancare fast-food in fiecare zi. Iata ce a aflat.

Mananc de la McDonald’s doar cand sunt beata, mahmura sau pe fuga. E un loc in care imi permit sa ma alint rar, asa ca am vrut sa vad ce se intampla daca mananc in fiecare zi numai mancare din meniul acestui restaurant“, a povestit Danielle.

Jurnalista a vrut sa testeze pe propria piele daca se va ingrasa dupa aceasta dieta bazata exclusiv pe mancare rapida, cu atat mai mult cu cat a urmarit inainte documentarul “Super Size Me”, in care protagonistul a luat 10 kilograme dupa o luna de consumat burgeri si cartofi prajiti.

Pentru ca s-a temut ca acest tip de mancare o va afecta la fel de mult, Danielle a apelat la ajutorul unui nutritionist si s-a construit un plan de mese bazat exclusiv pe meniul McDonald’s: “Restaurantul oricum si-a mai modificat felurile in ultimii ani si a introdus si variante mai sanatoase asa ca am incercat sa fiu regulamentara“.


Timp de o saptamana, ea a mancat salata, pui la grill, dar si burgeri, shake-uri, cartofi prajiti, nuggets si inghetata. Dimineata si seara a incercat sa faca alegeri intelepte, iar la pranz si-a dat voie sa experimenteze cu feluri mai grele si mai bogate in calorii.

Ce-am descoperit la finalul experimentului? Ca nu m-am ingrasat nici macar cu jumatate de kilogram! Nu va recomand sa incercati si nici nu spun ca metoda mea e corecta. E un experiment personal in urma caruia am ajuns la aceasta concluzie. Dar mi se pare foarte interesant ca nu s-a schimbat nimic la mine dupa aceste zile de mancat exclusiv fast-food“, a spus Danielle.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved