A născut după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală – gândul
Tue, Aug 26th, 2014

A născut după ce a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală

139057704739cfd0a5

O femeie a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală la câteva săptămâni după ce a descoperit că este însărcinată. Emma Grandison avea 31 de ani și a fost încântată să-și anunțe soțul  că urmează să aducă pe lume primul lor copil.
Dar bucuria avea să le fie de scurtă durată căci femeia a fost diagnosticată cu cancer intestinal în fază terminală.
i s-a recomandat să renunțe la sarcină și să înceapă chimioterapia. Mai avea de trăit doar șase luni.
Emma a ales să își asume riscul și să păstreze copilul.
A născut pe 5 noiembrie o fetiță pe care a botezat-o Erin. Acum a început chimioterapia și micuța îi bucură fiecare clipă.

“Mi-au plăcut întotdeauna provocările. Am luat asta ca pe o provocare. Mă surprind pe mine însămi de ceea ce pot face. Nu mă așteptam la așa ceva, dar s-a întâmplat.
Nu pot să stau într-un colț și să plâng. Am un copil, un soț, o casă nouă, am pentru ce să lupt, nu?
Ziua în care m-am căsătorit cu Ian a fost cea mai perfectă zi, iar faptul că am devenit mamă nu l-aș schimba cu nimic pe lumea asta. Trebuie să merg înainte. De ce să mă concentrez pe lucruri rele? Cineva trebuie să dea cu zarul. Trebuie să lupt și să trăiesc pentru tot.
Mi s-a spus că nu voi supraviețui până la Crăciun fără chimioterapie și am reuști doi ani. Pentru mine sunt doar niște cifre. Cred că dacă am o atitudine pozitivă și văd jumătatea plină a paharului pot avea numai beneficii, eu și oamenii de lângă mine.
Medicii îmi spun că nu știu de unde îmi iau puterea, dar este ușor. Tăria este soțul meu și inspirația, fiica mea.
Am pentru ce să trăiesc.”

sursa: www.euforia.tv

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved