A nascut in casa parintilor fara ca ei sa stie ca e insarcinata. Gestul facut de adolescenta dupa ce si-a vazut bebelusul – gândul
 
Mon, Jul 14th, 2014

A nascut in casa parintilor fara ca ei sa stie ca e insarcinata. Gestul facut de adolescenta dupa ce si-a vazut bebelusul

61543107

O adolescenta de 16 ani a nascut singura, in casa parintilor, fara ca acestia sa banuiasca o clipa ce se intampla in locuinta lor. Tanara din Carolina de Nord a ingropat bebelusul in curtea proprietatii.

Un telefon anonim a alertat politia, iar doi agenti au mers pentru a face verificarile. Parintii fetei au spus ca nu este adevarat si ca nimeni nu a nascut in casa lor. Politistii au gasit insa in dormitorul fetei un prosop plin de sange.

La numai cateva ore de la plecarea agentilor, tatal adolescentei a sunat la sectie si i-a chemat inapoi. Barbatul gasise in curte bebelusul ingropat.

Potrivit medicilor, copilul a murit din cauza ca a pierdut prea mult sange. Se pare ca tanara i-a taiat cordonul ombilical prea aproape de trup. Cand a vazut ca nu mai respira, fata de 16 ani l-a pus intr-un sac de gunoi si l-a ingropat in curte.

Tatal bebelusului, un tanar de 18 ani, stia de sarcina, insa, i-ar fi spus fetei ca trebuie sa scape de ea si ca nu isi doreste un copil.

Acum, autoritatile au deschis o ancheta pentru a afla daca tanara si-a ucis intentionat bebelusul sau a fost o greseala.

Sursa: stirileprotv.ro, Daily Mail

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved