A născut în timp ce conducea şi nu s-a oprit din mers nicio secundă – gândul
 
Sat, Jul 5th, 2014

A născut în timp ce conducea şi nu s-a oprit din mers nicio secundă

a_nascut_la_volan

O femeie din Idaho, America, a născut în timp ce conducea spre spital. Şi nu s-a oprit nicio secundă pentru a aduce bebeluşul pe lume.

Shawna Uriguen (29 ani) a început să aibă contracţii din ce în ce mai dese, dar suportabile, aşa că s-a urcat în maşină şi s-a decis să meargă la spital.

Pe drum, ea a vorbit tot timpul cu logodnicul ei, iar la un moment dat, în timpul conversaţiei, a născut.

“Vorbeam cu logodnicul meu şi la un moment dat am auzit bebeluşul plângând. Am continuat să conduc pentru că nu găseam un loc în care să opresc în siguranţă, fără să perturb traficul”, a declarat tănăra mamă, potrivit Daily Mail.

Curios este faptul că, deşi contracţiile se înteţeau, femeia a găsit putere să nască fără să oprească maşina. “A avut câteva dureri care i-au oprit respiraţia, dar a mers mai departe. Apoi a avut o durere mai mare şi am auzit-o zicându-mi la telefon: “Cred că bebeluşul este în pantalonii mei”. I-am spus să pună copilul pe pieptul ei şi să încerce să stea calmă”, a declarat şi logodnicul femeii, voluntar în medicina de urgenţă.

După câteva minute, au sosit şi medicii, iar cei doi au fost transportaţi la spital. Cuplul mai are încă doi copii, născuţi, spre deosebire de a treilea, la spital, cu asistenţă medicală.

article-2679909-1f5eaeff00000578-896_306x423

sursa: www.click.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved