A organizat o petrecere de ziua fiicei ei, dar nu a venit nimeni. Ce s-a intamplat cand a scris despre asta pe Facebook – gândul
Thu, Aug 3rd, 2017

A organizat o petrecere de ziua fiicei ei, dar nu a venit nimeni. Ce s-a intamplat cand a scris despre asta pe Facebook

Photo & Video Sharing by SmugMug

Lauren Sassmannshausen a organizat o petrecere acasa cu ocazia zilei de nastere a fetitei ei, Taliyah, insa, desi a invitati 30 de prietene de-ale micutei, niciun invitat nu a reusit sa ajunga.

Asa ca, in momentul in care fetita a inceput sa o intrebe unde sunt invitatii, femeia s-a gandit sa ia masuri.

Determinata sa-i ofere fiicei ei petrecerea pe care o merita, Lauren a postat o invitatie deschisa pe pagina de Facebook a orasului Spring Hill, in care locuiesc.

“Are cineva copii care ar vrea sa vina la noi acasa, pentru a sarbatori ziua de nastere a fetitei mele? Nu a ajuns nimeni pana acum, in afara de cativa adulti si ma intreaba incontinuu unde sunt prietenii ei. Imi frange inima, avem o gramada de mancare si bautura. Nu ne pasa de cadouri, ea isi doreste doar prieteni.”

Vestile despre petrecere s-au imprastiat repede, asa cum era de asteptat. Zece minute mai tarziu au ajuns primii oameni. In total, peste 75 de rezidenti din Spring Hill au sosit si au sarbatorit aniversarea de 5 ani a fetitei.

“Nu n-am gandit NICIODATA ca atator oameni le-a pasat de un copil pe care nici macar nu-l cunosteau. Vreau sa multumesc tututor din adancul inimii si vreau sa-mi exprim recunostinta fata de toti pentru ca ati venit si pentru ca ati facut ziua fetitei mele atat de speciala!”, a scris apoi Laura in semn de multumire dupa ce s-a incheiat petrecerea.

I Never in my life thought a community would pull together like they did today. I had several people RSVP and only a few…

Posted by Lauren Sassmannshausen on Saturday, August 15, 2015

Sursa: Time.com, stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved