A petrecut 60 de ore pictand un perete – gândul
Tue, May 24th, 2016

A petrecut 60 de ore pictand un perete

Pe orice fan Harry Potter pe care l-ai intreba, prima pagina a primei cartii din seria fantastica aduce intodeauna cu ea o nostalgie a unei copilarii insotitie de magie.

Pentru scriitoarea de fictiune, Meredith MCardle, seria Harry Potter a ocupat un loc special in inima sa si de aceea i-a oferit un loc si in caminul sau.

Ceea ce a realizat scriitoarea de-a lungul a 60 de ore de munca migaloasa, a devenit viral intr-un timp foarte scurt, tinand cont ca rezultatul final este impresionant.

Meredith a inceput prin a proiecta prima pagina cartii, “Harry Potter si Piatra Filozofala”  pe un perete, dupa care, cu grija si atentie a dat viata fiecarei litere cu ajutorul vopselei negre, iar intreg procesul a fost explicat intr-o postare de pe blogul ei.

Dupa mai bine de 60 de ore de munca, care au implicat perfectiune si atentie la detalii, MCardle si-a incheiat creatia artistica de care ar fi mandra pana si  si J.K.Rowling.

Cu siguranta, toti iubitorii acestei serii, si-ar dori sa aiba aproape prima pagina din Harry Potter, inceputul unei aventuri pline de farmec.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved