A plecat în Italia ca baby-sitter, dar a fost închisă, violată şi bătută timp de 5 ani – gândul
 
Fri, Jun 22nd, 2018

A plecat în Italia ca baby-sitter, dar a fost închisă, violată şi bătută timp de 5 ani

Trei români din oraşul italian Padova sunt acuzaţi de orori greu de imaginat, cărora le-a căzut victimă o fată de 13 ani, tot româncă.

Eugen Petrică Imbrea şi cumnatul său, Marcel Imbrea, sunt acuzaţi de agresiune sexuală în formă continuată şi agravată asupra unei minore, iar soţia primul dintre inculpaţi, Ionela Elena, de violenţe asurpa aceleiaşi minore, potrivit Mattino di Padova. Procurorii au cerut ani grei de închisoare pentru cei trei români rezidenţi în Italia.

Româniii sunt acuzaţi că ar fi adus o tânără de 13 ani, din acelaşi sat cu ei, care să stea cu copii soţilor Imbrea cât ei sunt la lucru. Fata ar fi fost însă abuzată sexual, bătută şi ameninţată cu moartea de cei trei, inclusiv de femeie. Era lăsată să iasă din casă doar până la supermarket, i se interzicea să aibă contacte cu orice persoană din exterior şi era pusă să facă toate treburile din casă.

Conform ziarului Mattino di Padova, fata a fost violată de 2-3 ori în fiecare săptămână între 2008 şi 2013 de Petrică Imbrea, uneori şi de cumnatul acestuia. Când mama ei a venit să o viziteze, a realizat ce se întâmpla şi a luat-o cu ea. Soţii Imbrea ar fi încercat să-i ofere bani ca să o reducă la tăcere, dar femeia a refuzat şi a depus o plângere la poliţia din Asti, în urma căreia procurorii au demarat o anchetă.

Sursa: Pro TV stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved