A publicat aceste imagini pe internet si a pus toti parintii pe jar – gândul
Wed, Apr 12th, 2017

A publicat aceste imagini pe internet si a pus toti parintii pe jar

Parintii sunt extrem de tematori atunci cand au copii mici. Incearca pe cat de mult posibil sa ii tina cat mai departe de situatii care le pun viata in pericol.

Un tata a reusit sa ii inspaimanteze pe internauti dupa ce a publicat imagini cu bebelusul sau in situatii periculoase. Cei mai multi dintre parintii au reactionat imediat fara sa isi dea seama din prima despre adevarul din spatele imaginilor.

“Mi-am photoshopat copilul in situatii extrem de periculoase”, a scris Steec in descrierea imaginilor.

Acesta a mai adaugat ca nu este nimic neasteptat si ca scopul lui a fost sa ii puna pe cei din jur pe ganduri. Dupa numai cateva imagini de acest fel, fotografiile s-au viralizat cu o viteza uimitoare si putini sunt cei care si-au dat seama din prima ca imaginile nu sunt reale.

De la imagini in care fetita sa tine niste cutite in mana, pana la poze in care apare singura pe o scara de metal, toate aceste imagini par atat de reale incat cei mai multi s-au uitat de doua ori ca sa se prinda despre ce este vorba.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved