A renuntat la zahar si alcool o luna de zile. Cum s-a transformat acest tanar dupa experiment – gândul
Fri, May 19th, 2017

A renuntat la zahar si alcool o luna de zile. Cum s-a transformat acest tanar dupa experiment

Zaharul si alcoolul sunt extrem de nocive pentru organism, iar un tanar din Danemarca arata ce se intampla cand renunti complet la cele doua timp de o luna.

Regizorul danez Sacha Harland a vrut sa testeze pe pielea lui efectele renuntarii la consumul de zahar si alcool pentru o luna si si-a documentat intreaga experienta, scrie Metro.

In primele zile, Sasha a resimtit efecte specifice sevrajului la consumatorii de droguri: iritabilitate si dorinta de a consuma produsele interzise, mai ales sucurile carbogazoase pentru care avea o slabiciune.

Insa dupa o luna, Sasha marturiseste ca nu mai simte nevoia de dulciuri sau sucuri acidulate, are energie si se simte mai bine. Un control medical arata ca danezul a slabit cateva kilograme, tensiunea lui e mai buna, iar nivelul colesterolului a scazut.

Odata ce experimentul a luat sfarsit, Sasha a marturisit ca, desi nu va continua sa traiasca astfel, spera sa-si imbunatateasca stilul de viata consumand zahar si alcool cu moderatie.

Sursa: Metro, stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved