A slabit jumatate din greutatea pe care o cantarea. A renuntat la un singur lucru, iar transformarea este surprinzatoare – gândul
Tue, Mar 13th, 2018

A slabit jumatate din greutatea pe care o cantarea. A renuntat la un singur lucru, iar transformarea este surprinzatoare

Haley Smith are 24 d ani si este originara din Amarillo, Texas. Tanara cantarea 102 kilograme atunci cand a fost ceruta in casatorie de iubitul sau, Matt Smith. 

Desi momentul cererii in casatorie a fost unul special, Haley a fost extrem de dezamagita atunci cand a vazut pozele realizate atunci. Conform Indy100, tanara a fost ingrozita cand a vazut cum arata silueta ei si a refuzat sa publice online fotografiile.

In ciuda socului suferit, Haley a gasit puterea sa slabeasca. Din dorinta de a avea un corp frumos in ziua nuntii, tanara a renuntat complet la junk-food si a adoptat o dieta pe baza de fructe si legume.

In prezent, tanara merge la sala de doua ori pe saptamana si spune ca unele dintre problemele sale de sanatate s-au ameliorat – durerile articulare si transpiratia in exces.


In ziua nuntii, Haley s-a simtit minunat in rochia de mireasa si a cantarit 76 de kilograme.

Am detestat felul in care am aratat in pozele de la logodna. Am vazut imaginile si am inceput sa plang. Nu ma recunosteam. Nu le-am publicat online deoarece am fost rusinata de faptul ca am renuntat sa ma mai gandesc la mine. Nu mi-am dorit sa ma simt la fel si in ziua nuntii, asa ca am decis sa fac o schimbare“, a declarat Haley.

Haley a inceput sa alege de trei ori pe saptamana si a crescut numarul antrenamentelor la cinci pe saptamana atunci cand a simtit ca sistemul sau muscular a capat rezistenta.


E indicat sa incepi cu schimbari mici si sa te incurajezi permanent. Acelasi lucru se aplica si in cazul meselor” este sfatul lui Haley pentru toti cei care isi doresc sa faca schimbari in viata lor.

sursa www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved