A supravieţuit cancerului şi acum UIMEŞTE lumea cu talentul ei – gândul
 
Tue, May 21st, 2013

A supravieţuit cancerului şi acum UIMEŞTE lumea cu talentul ei

O tânără care a supravieţuit cancerului şi-a uimit familia, prietenii şi întreaga lume cu talentul ei. Jen O’Shea poate să-şi rotească, fără niciun efort, piciorul drept până la 180 de grade.

Flexibilitatea lui Jen O’Shea este rezultatul unei operaţii şi tratamentului pentru o formă rară de cancer osos. Tânăra a fost diagnosticată cu sarcomul Ewing, în 2011, şi a suferit o operaţie. Pacienta a urmat şedinte de fizioterapie timp de mai multe luni, învăţând să meargă din nou.

Jen a constat că îşi poate îndoi piciorul. Lucru pe care l-a arătat celor apropiaţi, apoi a încărcat un filmuleţ pe Youtube, cu dedicaţie pentru Ellen Degeneres, prezentatoarea unuia dintre cele mai urmărite show-uri tv din lume. Videoclipul a strâns sute de mii de vizualizări în doar câteva zile.

“Pentru tine Ellen, ca să arăt lumii întregi cât de ciudată sunt”, este mesajul tinerei. În filmuleţ se vede cum O’Shea îşi roteşte piciorul în faţa prietenilor şi a întregii lumi.

sursa: www.realitatea.net

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved