A urcat pe scena in picioarele goale si purtand pe cap o coronita din flori. Publicul a amutit inca din primele secunde – gândul
Wed, Jul 27th, 2016

A urcat pe scena in picioarele goale si purtand pe cap o coronita din flori. Publicul a amutit inca din primele secunde

Are doar 10 ani si este posesoarea unei voci unice. Angelina Jordan a devenit cunoscuta publicului larg dupa ce a fost concurenta in cadrul show-ului “Norvegienii au talent”, pe care l-a si castigat. 

La acea vreme, micuta avea doar 8 ani, insa varsta frageda nu a impiedicat-o sa surprinda juriul si publicul. Dupa o reperezentatie de zile mari in etapa auditiilor, Angelina a fost comparata cu Lana Del Rey. In finala emisiunii “Norvegienii au talent”, pe care a si castigat-o, fetita a ales sa interpreteze piesa “Summertime”, o compozitie muzicala cantata in varianta originala de Ella Fitzgerald si Louis Armstrong. 

La 2 ani de la castigarea show-ului de talente, Angelina isi continua ascensiunea in lumea muzicii, participand la diferite festivaluri muzicale. Recent, micuta a electrizat audienta pe acordurile piesei  “Feeling Good”, piesa lansata in anul 1964 si transformata in hit de catre Nina Simone. 

Angelina a pasit pe scena in picioarele goale, purtand pe cap o coronita din flori, si a captivat publicul inca din primele secunde. La auzul vocii sale, persoanele aflate in public au amutit si au asteptat refrenul pentru a ii oferi Angelinei aplauzele lor. 

sursa: www.protv.ro

Загрузка...

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved