A vrut sa isi indeparteze tatuajul, dar ce a urmat s-a transformat intr-un vis urat – gândul
Thu, May 18th, 2017

A vrut sa isi indeparteze tatuajul, dar ce a urmat s-a transformat intr-un vis urat

Imagini care va pot afecta

A ramas cu cicatrici imense dupa ce a incercat sa isi scoata un tatuaj, dar ce a urmat nu a decurs conform planului. 

Pasuda Reaw este o tanara in varsta de 21 de ani, care a decis ca vrea sa scape de un tatuaj cu trandafir de pe zona pieptului. Scopul tinerei era sa inspire mai multa incredere la serviciu, dar lucrurile nu s-au desfasurat asa cum si-a dorit.

Tanara a incercat in luna februarie metoda Rejuvi, dar in numai cateva zile durerea si arsurile au devenit insuportabile. Arsura s-a agravat, iar tanara nici macar nu se mai putea odihni de durere.

Acum ii pare rau ca nu a folosit metoda laserului, care desi era mai scumpa, cu siguranta nu ii provoca aceasta mare rana. Pasuda a publicat imaginile pentru a-i ajuta pe ceilalti sa inteleaga ceea ce isi doresc, iar atunci cand fac o alegere ii roaga sa se gandeasca bine si sa informeze foarte mult.

Desi tatuajul a fost indepartat intr-un final, fata a ramas cu o cicatrice imensa. Imaginile cu tanara fac acum inconjurul internetului.

Rejuvi este o solutie care se introduce in piele cu aceeasi tehnica prin care a fost facut tatuajul. Rejuvi Tatoo Remover contine un agent care se lipeste de pigmentii de vopsea introdusi in piele, indiferent de culoarea acestora, ii scoate la suprafata formand o crusta, iar dupa ce aceasta cade zona ramane curata, rozalie la culoare. Pielea se reface in proces natural de vindecare, in propriul sau timp.

sursa: www.protv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved