A vrut sa scape de riduri si a ajuns sa arate asa. Adevarul din spatele imaginii socante – gândul
Thu, Sep 19th, 2013

A vrut sa scape de riduri si a ajuns sa arate asa. Adevarul din spatele imaginii socante

Ce nu fac femeile sa arate mereu tinere si frumoase? Apeleaza la tot felul de trucuri si noi tehnici inovatoare pentru a recapata elasticitatea fetei si pentru a scapa de micile imperfectiuni si ridurile atat de inestetice.

Baba rabda la frumusete, zice o vorba din popor si nu e deloc departe de adevar. Femeile din intreaga lume apeleaza la tot felul de metode, care mai de care mai dureroase si mai ciudate, numai sa scape de ridurile care le invadeaza fata odata cu avansarea in varsta.

O femeie care a trecut de prima tinerete, dar isi doreste sa revina la o piele intinsa si elastica a uimit pe toata lumea cand a dezvaluit care este tehnica pe care o foloseste in momentul de fata pentru a ajunge la rezultatul dorit. Lupta impotriva ridurilor a inceput in momentul in care aceasta a apelat la un dispozitiv sub forma unor buze de silicon, pe care il aplica in interiorul gurii, in spatele dintilor si care obliga fata sa stea intinsa pe toata durata folosirii acestuia.

Conform spuselor ei, pentru a scapa de riduri nu este neaparat nevoie sa apelezi la bisturiu, ci poti incerca aceasta metoda non-invaziva, care desi este incomoda si putin dureroasa, are toate sansele sa fie solutia ideala pentru problemele de acest gen.

Producatorul acestui dispozitiv revolutionar recomanda folosirea lui cate trei minute in fiecare zi, iar pe durata intrebuintarii lui, femeia trebuie sa isi contracte mereu fata prin tot soiul de expresii faciale. Sfatul celei care a utilizat deja acest aparat este acela de se a evita folosirea lui in prezenta altor persoane, caci apectul inestetic i-ar putea soca si chiar speria pe cei neobisnuiti cu aceasta tehnica.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved