A vrut sa-si vopseasca sprancenele, dar s-a ales cu ARSURI GRAVE dupa ce a facut o reactie alergica – gândul
Tue, Jul 1st, 2014

A vrut sa-si vopseasca sprancenele, dar s-a ales cu ARSURI GRAVE dupa ce a facut o reactie alergica

ad_139378447

O tanara in varsta de 13 ani a ramas fara sprancene si s-a ales cu arsuri grave dupa ce a suferit o reactie alergica in urma unui tratament cosmetic.

Megan Billingsley, o adolescenta de numai 13 ani din Marea britanie sustine ca a suferit arsuri grave dupa ce i s-a aplicat vopsea pentru sprancene la un salon. Megan voia sa se faca frumoasa pentru vacanta pe care urma sa o petreaca cu familia in Grecia.

A mers la un salon de cosmetica pentru pensat si vopsit de sprancene. Din pacate, fata a suferit o reactie alergica la vopseaua de sprancene. Zona i s-a umflat, o ustura foarte tare si nu mai putea deschide ochii. Mama tinerei a povestit pentru cotidianul “The Mirror” ca Megan a trebuit sa fie dusa de urgenta la spital unde a primit tratament si ingrijiri medicale.

ad_139378623

Femeia acuza salonul de neglijenta, dar si specialistul de la cosmetica care trebuia sa se asigure, incercand mai intai vopseaua pe o portiune restransa. Adolescenta a ramas acum fara sprancene, mama ei declarand ca nu stie in cat se vor regenera. Femeia a adaugat ca Megan a fost foarte afectata in urma acestui incident, pierzandu-si increderea in sine.

sursa: www.kanald.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved