Accesoriul care i-a provocat tânărului din fotografii rănile groaznice îl purtăm şi noi – gândul
Thu, Jan 5th, 2017

Accesoriul care i-a provocat tânărului din fotografii rănile groaznice îl purtăm şi noi

Tinerii sunt înnebuniţi după căşti, aşa că le poartă peste tot, neştiind că se pot transforma în adevărate arme mortale. A simţit-o pe pielea lui un adolescent în vârstă de 16 ani din Australia

Bradley Wiloughby, un tânăr de 16 ani din Queensland, Australia, a fost la un pas de moarte din cauza căştilor. Acesta asculta muzica în momentul în care a făcut accident cu motocicleta, scriu cei de la TheMirror.co.uk.

Cablurile s-au încolăcit în jurul gâtului, iar în momentul accidentului l-au strâns atât de tare încât era să rămână fără aer. Plasticul care acoperea cablurile de la căşti s-a desprins şi i-a provocat răni pe stomac şi pe gât.

„Nu vă puneţi căştile în urechi atunci când conduceţi motocicleta! Nu vă puneţi casca de protecţie peste căşti!”, este mesajul pe care îl transmite tânărul de pe patul de spital.

sursa: a1.ro

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
... ...
All Rights Reserved