Accident rutier cu un mort și 3 răniți. Șoferul a ațipit la volan – gândul
 
Tue, May 22nd, 2018

Accident rutier cu un mort și 3 răniți. Șoferul a ațipit la volan

Un grav accident de circulație a avut loc, luni, în județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 75 de ani și-a pierdut viața și trei persoane, printre care și soția bătrânului, au fost rănite.

Totul după ce un șofer a pierdut controlul asupra volanului și a ajuns pe celălalt sens de mers, unde a lovit o mașină care staționa.

Scenele s-au derulat pe o şosea din satul Carasa, judeţul Botoşani. O şoferiţă în vârstă de 52 de ani a oprit regulamentar pentru câteva momente maşina pe care o conducea. Iar doi soţi, de 75 şi 78 de ani, au coborât din autoturism şi au mers să-şi ia lucrurile din portbagaj. În acea clipă, automobilul a fost lovit violent de o maşină care a intrat pe contrasens.

Martor: „Domnul era în spatele maşinii. Asta a venit din partea aia şi a intrat în Golf. Când s-a izbit, la luat cu totul şi pe om. Pe mine m-a atins oglindă şi m-a dat în şanţ.”

Omul de 75 de ani a suferit răni grave şi medicii chemaţi la fața locului nu l-au putut salva. Soţia lui şi şoferiţa au fost transportate la spital. În grija doctorilor a ajuns şi conducătorul auto vinovat pentru cele întâmplate, în vârstă de 56 de ani. El a rămas captiv în autoturism şi a fost nevoie de intervenţia pompierilor.

Plt. Adj Sorin Tureatcă, Detaşamentul de Pompieri Dorohoi: „S-a intervenit cu o autospecială cu apă şi spumă, pentru decuplarea bornelor de la baterie. Victimele au fost preluate de un echipaj B2 de la Detaşamentul de Pompieri şi de către cei de la ambulanţă Botoşani.”

Pe numele conducătorului auto care a ajuns pe celălalt sens de mers a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Martor: „După impact l-am întrebat ce a făcut. A zis că a aţipit. Pur şi simplu a intrat pe contrasens.”

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

sursa stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved