Această femeie s-a fotografiat în rochia de mireasă în 19 ţări, timp de 5 ani – gândul
Mon, Sep 30th, 2013

Această femeie s-a fotografiat în rochia de mireasă în 19 ţări, timp de 5 ani

Un cuplu pasionat de calatorii a realizat un proiect fotografic de exceptie, care i-a purtat in jurul lumii. Jennifer Salvage si sotul ei, Jeff Salvage, s-au casatorit pe Insula Pastelui, in 2008, si si-au petrecut ultimii cinci ani calatorind in cele mai frumoase tari, Jennifer lasandu-se fotografiata in rochia de mireasa alaturi de cele mai importante monumente ale lumii.

Pe site-ul One Dress, One Woman, One World, Jennifer povesteste ca aventura a inceput in momentul in care a decis sa isi aleaga o rochie de mireasa care sa incapa intr-un rucsac, avand in vedere ca nunta urma sa aiba loc pe Insula Pastelui, pe marginea unui vulcan.

Dupa fericitul eveniment a venit luna de miere, care s-a intins pe o perioada de cinci ani. In acest timp, cei doi indragostiti au realizat 147 de sedinte foto, si au vizitat 19 tari, printre care Elvetia, Franta, Italia, Grecia, Norvegia, Islanda, Rusia, China, Egipt, Noua Zeelanda, Peru, Jamaica si Bahamas.

Conform site-ului celor doi, “Jennifer si rochia ei de mireasa au calatorit in toata lumea in cautarea de aventuri si frumusete, o scuza pentru luna de mire fara sfarsit, alaturi de Jeff.” Insa, din pacate site-ul nu contine informatii referitoare la modul in care cei doi si-au permis o asemenea luna de miere si nici detaltii legate de costurile unei astfel de calatorii.

 

Ineditul proiect fotografic le-a adus foarte multa atentie, motiv pentru care Jennifer si Jeff au hotarat sa povesteasca calatoria lor intr-o carte, care costa 25 de dolari.

Ce parere ai despre initiativa celor doi soti? Ti-ar placea sa le urmezi exemplul?

sursa: www.divahair.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved