Aceste imagini au impresionat milioane de americani. Cadoul unei fiice pentru tatăl ei aflat pe moarte – gândul
Sat, Jul 27th, 2013

Aceste imagini au impresionat milioane de americani. Cadoul unei fiice pentru tatăl ei aflat pe moarte

Rachel Wolf se pregătea pentru ziua la care a visat mereu: ziua în care avea să îmbrace rochia de mireasă, anunţă NBC. Nu lipsea decât mirele, dar asta nu a deranjat-o. Acea zi era dedicată, în schimb, tatălui ei, James Wolf, care este pe moarte şi căruia medicii i-au dat mai putin de 3 luni de trăit din cauza unui cancer pancreatic.

Drept urmare, pentru a fi sigură că tatăl ei va fi alături de ea în ziua nunţii, Rachel a avut o idee neobişnuită: şi-a simulat propria nuntă. A filmat mult doritul dans cu tatăl ei în timp ce era îmbrăcată în rochia de mireasa şi i-a promis că va difuza imaginile în ziua în care se va casatori în mod real.

“Am fost uluit. Sunt multe momente din viaţa ei pe care le voi rata. Nu voi mai fi aici pentru asta”, a spus tatăl lui Rachel printre lacrimi pentru un post TV din California.

“În fiecare zi putem alege. Putem alege să iubim sau nu persoana care se află în faţa noastră. Este o relaţie pe care o construieşti în ani şi este cel mai important lucru în viaţă. Restul este doar o iluzie”, a mai spus James Wolf.

sursa: jurnalul.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved