Acuzații grave la adresa lui Donald Trump. ”Făcea sex cu o chelneriță pe coridor” – gândul
Sun, Feb 18th, 2018

Acuzații grave la adresa lui Donald Trump. ”Făcea sex cu o chelneriță pe coridor”

Antreprenorul britanic Peter de Savary, în vârstă de 73 de ani, a vorbit pentru prima dată despre experiența sa de a face afaceri cu actualul președinte al Americii, Donald Trump și a scos la iveală detalii picante.

După ce a pierdut în fața lui Trump, încercând să cumpere resortul Mar-a-Lago în 1985, Peter de Savary a povestit că a fost invitat de liderul american să ia masa de prânz împreună, în timpul căreia să discute despre un potențial parteneriat.

Savary susține că a fost însoțit la această masă de a treia lui soție, Lana, în timp ce prima soție a lui Trump, Ivana, a fost absentă. ”La jumătatea prânzului, Trump spune: Scuzați-mă, am un apel de conferință foarte important de făcut”, a povestit afaceristul.

Un minut mai târziu, Lana, soția mea, spune: ”Trebuie să mă duc la baie”. Ea se întoarce foarte repede, cu fața stinsă. Am întrebat-o imediat de s-a întâmplat”, a continuat Peter de Savary, potrivit Daily Mail.

Răspunsul femeii a venit imediat: ”Am luat-o a doua la stânga așa cum mi-ai spus, iar fata care ne-a servit masa de prânz avea fusta ridicată, iar Trump făcea sex cu ea pe coridor”, a povestit acesta.

După acest mic episod, Trump s-a întors la masă și i-a spus lui Peter că ar trebui să administreze afacerea împreună. ”Am dat 100% din viziunea mea”, susține acesta, care a fost asigurat de Trump că îl va contacta ulterior.

După câteva luni, afaceristul susține că a fost sunat de Trump, care i-a precizat că s-a hotărât să conducă afacerea singur. ”Acesta este omul pe care îl aveți ca președinte. Are ”apeluri de conferință” și nu respectă o promisiune”, a încheiat afaceristul.

Casa Albă nu a răspuns încă acestor acuzații aduse la adresa președintelui Trump.

Sursa: Daily Mail stirileprotv.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved