Adaugă asta la cafeaua de dimineață ca să accelerezi arderea grasimilor pe tot parcursul zilei! – gândul
 
Fri, Apr 20th, 2018

Adaugă asta la cafeaua de dimineață ca să accelerezi arderea grasimilor pe tot parcursul zilei!

Dacă si tu te confrunti cu o digestie proastă, iar orice dietă pe care o urmezi nu are efectul dorit, cred că a sosit timpul să încerci acest mic truc. Rezultatele vor incepe sa apară după câteva zile…

Iată cum trebuie sa procedezi:

Dacă ești consumator de cafea, dimineața dupa ce ai mâncat micul dejun, fa-ți cafeaua așa cum o faci de obicei, însa incearcă să nu adaugi zahăr deloc în ea.

Inlocuiește zahărul pe care îl adăugai de obicei la cafea cu un sfert de linguriță de praf de ghimbir…Amestecă bine apoi savurează această cafea care va avea un gust unic.

Pe lângă aroma deosebită care o va avea, iată cu ce te vei alege după un consum regulat:

– Îmbunătăţeşte digestia și te ajută sa slabești

Ghimbirul în cafea stimulează digestia şi îmbunătăţeşte absorbţia nutrienţilor în organism. Aşadar, consumul de ghimbir poate preveni greaţă, constipaţia, afecţiunile tractului gastrointestinal, voma, diareea și crampele. Totodată, aceasta combinație te va ajuta să dai jos kilogramele în plus.

– Are efecte antiinflamatorii

Fiind bogat în compuşi care ne protejează de o varietate de probleme de sănătate, acest amestec reduce durerea musculară şi articulară, cauzate de inflamaţii.

– Întăreşte sistemul imunitar

Fiind bogată in gingerol şi shogaol, este combinația perfectă cu proprietăţi antivirale, antifungice şi antibacteriene.

– Îmbunătăţeşte activitatea creierului

Dacă foloseşti regulat această combinație, vei putea să îţi îmbunătăţeşti activitatea cognitivă şi memoria, întrucât acest condiment combate inflamarea, stresul oxidativ şi apoptoza. El este foarte eficient şi folositor pentru femeile de vârstă a doua.

– Îmbunătăţeşte circulaţia sanguină

Se pare că această combinație este benefică circulaţiei sângelui şi combate simptomele bolilor cardiovasculare, inclusiv pe cele ale hipertensiunii dar şi problemele legate de nivelul colesterolului. Nu în ultimul rând, el protejează organismul de un atac cardiac.

În cazul în care nu sunteți consumatori de cafea, puteți urma acest truc adaugând praf de ghimbir la o cană de ceai!

sursa secretele.com

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved