Adevarul din spatele acestei poze. Povestea micutului din imagine te va emotiona pana la lacrimi – gândul
Wed, Aug 21st, 2013

Adevarul din spatele acestei poze. Povestea micutului din imagine te va emotiona pana la lacrimi

Seb White, un baietel de 4 ani din Marea Britanie face senzatie in lumea modei cu toate ca are mari probleme de sanatate.

Bolnav de Sindromul Down, baietelul reuseste insa sa depaseasca barierele si sa invinga prejudecatile, el semnand contracte cu importante case de moda din Marea Britanie precum Jojo Maman Bebe sau Marks & Spencer.

In incercarea de a demonstra ca si copiii cu probleme isi pot transforma dorintele in realitate, mama copilului a contactat personal casele de moda si le-a prezentat imagini cu baietelul ei.

Imi amintesc perfect ca atunci cand s-a nascut bebelusul meu, vedeam la televizor doar reclame cu micuti superbi, perfecti. Copiii ca el nu aveau un reprezentanti si am vrut sa schimb acest lucru. Am facut-o pentru familia mea si pentru sute de alte familii care se confrunta cu aceeasi situatie. Am vrut sa stie ca nu sunt singuri“, a spus Caroline White, in varsta de 39 de ani.

In incercarea de a schimba ceva in aceasta lume dominata de asa zisa perfectiune, femeia a trimis poze cu baiatul ei marilor companii si a fost uimita cand a primit raspuns chiar si de la celebrul brand Marks & Spencer.

Raspunsul pe care l-au dat clientii nostri la aflarea vestii ca Seb va aparea in catalog a fost minunat. Cautam mereu copii carora sa le placa sa fotografieze, asa ca a fost o adevarata placere sa lucra cu Sebastian White“, a spus un reprezentant Marks & Spencer.

sursa: www.perfecte.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved