Află cine ai fost în viaţa anterioară în funcţie de data naşterii – gândul
 
Tue, Apr 24th, 2018

Află cine ai fost în viaţa anterioară în funcţie de data naşterii

Data naşterii poate dezvălui cine ai fost într-o viaţă anterioară.
Ezoteriştii susţin că anumite zile au o încărcatură spirituală uriaşă. Cu alte cuvinte, data naşterii dezvăluie cu ce zestre spirituală şi cu ce îndatoriri am venit pe această lume.

14 – 28 iulie, 23- 27 septembrie, 3 – 17 octombrie: ati fost un mare maestru spiritual (intelept). Ati captivat oamenii cu farmecul si inteligenta voastra si ati avut o mare influenta asupra tuturor. Ati fost mereu de partea celor slabi, un adevarat lider si invatator de oameni.

22 – 31 ianuarie, 8-22 septembrie: ati fost un artist. Ati fost o persoana cu o fantezie foarte mare, posedand talentul de a distra oamenii. Ati fost mereu in centrul atentiei si ati avut o multime de admiratori.

29 iulie – 11 august, 30 octombrie – 7 noiembrie: ati fost un aparator al justitiei. Puterea voastra a fost tactul si un comportament cu sange rece. In plus, ati fost un bun vorbitor si scriitor.

8 – 21 ianuarie, 1 – 11 februarie: ati fost un haiduc. V-ati nascut intr-o familie saraca si v-ati dat seama ca lumea este impartita intre bogati si saraci. Motto-ul vostru din trecut a fost: “Ia de la bogati si da la saraci.”

1 – 10 martie, 27 noiembrie – 18 decembrie: ati fost un conducator. Personalitate mandra si ambitioasa, ati avut o mare inteligenta in trecut. Ati reusit sa va ridicati pana la tronul regal, devenind conducator. Ati condus cu rigoare si disciplina, consemneaza horoscoponline.net.

12 – 29 februarie, 20 – 31 august: ati fost favoritul regilor si conducatorilor. Ati obtinut totul fara violenta. Tot ceea ce ati obtinut, a fost cu tact si delicatete, si ati reusit sa captati atentia multora.

20 aprilie – 8 mai, 12 – 19 august: ati fost un cuceritor nemilos. Megalomania si dorinta de a va impune vointa asupra altora au fost trasaturile cele mai caracteristice din viata voastra trecuta. Ati avut numerosi adversari. Ati fost fara mila fata de inamici.

9 – 27 mai, 29 iunie – 13 iulie: ati fost un om educat. Ati stiut foarte bine ca faima este o sabie cu doua taisuri. Ati fost foarte exigenti cu voi insiva – nu v-ati permis greseli.

11 – 31 martie, 18 – 29 octombrie, 19-31 decembrie: ati fost un mare orator. Ati fost un strateg foarte inteligent, cu mari abilitati oratorice. Slabiciunea voastra: inima romantica si amoroasa.

28 mai – 18 iunie, 28 septembrie – 2 octombrie: ati fost aventurier. Sensul vietii trecute a fost acela de a descoperi locuri necunoscute. Ca si personalitati foarte curioase cu imaginatie mare, ati cautat sa va potoliti setea de aventura.

1 – 19 aprilie, 8 – 17 noiembrie: ati fost un rebel. Ati cautat in mod constant sa descoperiti misticul. Ati avut o mare putere profetica si cu siguranta v-ati angajat in magie alba.

1 – 7 ianuarie, 19-28 iunie, 1 – 7 septembrie, 18-26 noiembrie: ati fost un intelectual stralucit. Principalele voastre calitati au fost onestitatea si inteligenta.

sursa www.one.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

     
All Rights Reserved